Elfogták az Árkád felrobbantásával fenyegetőző férfit

Vágólapra másolva!
A vizsgálat még tart, de a bombával fenyegetőző férfit már sikerült elfogniuk a rendőröknek.
Vágólapra másolva!

Frissítés: Az alábbi közleményt kapta portálunk a bevásárlóközponttól: „A mai bombariadót követően 16:15-től helyreállt a rend, és ismét teljes szolgáltatással a megszokott módon várják a látogatókat és vásárlókat. Továbbá a bevásárlóközpont vezetősége a bombariadó és kiürítés időszaka alatt az ÁRKÁD-ban tartózkodó látogatóktól elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért.”

Korábban írtuk:

Pénteken mindenkinek el kellett hagynia a zuglói bevásárlóközpontot. Az Origo olvasójától tudtuk meg, hogy délután fél 1-kor még özönlettek ki az emberek az ajtón. A rendőrség körbevette az épületet. A rendőrség tájékoztatása szerint bombariadó miatt kellett a tűzszerészeknek átvizsgálniuk a helyszínt. Délután jelentették be, hogy

elfogták a bevásárlóközpont felrobbantásával fenyegetőző férfit.

Telefonon hívta a rendőröket

A Központi Segélyhívó számára május 25-én 11 óra 30 perckor érkezett egy ismeretlen férfitől bejelentés, hogy Budapesten, a X., Örs vezér téri Árkád üzletházban bombát helyezett el, amelyet fel fog robbantani.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen. A robbantással fenyegető 27 éves férfit a nyomozók 13 óra 55 perckor a bevásárlóközpont épületének közelében fogták el. A kőbányai rendőrkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.