Előzetesben marad VV Fanni feltételezett gyilkosa

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Fél év után a bíróság elé állt B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. Meghallgatása után majdnem egy órát kellett várni arra, hogy eldöntsék, meghosszabbítják-e az előzetes letartóztatását - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

VV Fanni gyilkossági ügyének gyanúsítottja, B. László november óta előzetes letartóztatásban van.

Fél év elteltével a nyomozók bíró elé vitték, hogy az előzetes meghosszabbításáról vagy a kényszerintézkedés megváltoztatásáról döntsenek.

B. László Forrás: Facebook

B. László vidáman beszélgetett az ügyvédjével és az őrökkel a bíróságon, nem látszott rajta, hogy ideges lenne

- írja a Blikk.

A bíróság augusztus 27-ig hosszabbította meg a férfi előzetes letartóztatását.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án este tűnt el.

A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

VV Fanni Forrás: Blikk

A gyilkosság után pár nappal B. László visszavitte a bérelt autót a kölcsönzőbe, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de ez nem sikerült.

Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, és betette a csomagtartóba.

Az ismerőse nem hitt neki, ezért hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit, aki azóta előzetes letartóztatásban van.

A rendőrség kereste már a holttestet a Dunában, erdős területeken elásva, kutak mélyén, de egyelőre nem sikerült megtalálni. Az sem kizárt, hogy a gyilkos külföldön rejtette el a fiatal nő holttestét.