Orbán Viktor: Köszönöm, Borsod

Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon osztotta meg köszönőkörútja újabb állomásának videóját és képeit. 
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor miniszterelnök még a héten kezdte meg köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án. Pénteken Borsodban járt, erről képeket is megosztott Facebook-oldalán.

A kormányfő elsőként azért járt a Baranya megyei Vajszlón, mert köszönetet szeretett volna mondani a falusi embereknek a támogatásért, és szimbolikusnak tartja, hogy a magyar kistelepülések a rendszerváltozás óta éppen most, 2018-ban szóltak bele a legnagyobb mértékben az ország életét meghatározó döntésekbe - mondta akkor Havasi Bertalan, a kormányfő szóvivője.

Orbán Viktor: Megvédjük az országot

Munkát adnak mindenkinek, ahogy már az előző négy évben elkezdték, és megvédik az országot - mondta a miniszterelnök kedden a Baranya megyei Vajszlón, ahol megköszönte a támogatást a helyieknek. A Facebook-oldalára feltöltött videóban Orbán Viktor jelezte, hogy ellátogat még néhány helyre az országban. Úgy fogalmazott: "megköszönöm önöknek, hogy munkát adtak nekem a következő négy évre, és azt ígérem, hogy én is adok cserébe önöknek".

A kormányfő hangsúlyozta: amit vállaltak, azt teljesítik, fejlesztik a településeket, munkát adnak mindenkinek, ahogy ezt már az előző ciklusban elkezdték. Úgy folytatta: az országot is meg fogják védeni, "akármekkora népvándorlás is jön", ahogy vállalták, a határoknál megállítják.

Migránsok Magyarországra nem települhetnek be,

"csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kik élnek velünk", ki tartózkodhatnak az ország területén és Magyarországot megtartják magyar országnak - fűzte hozzá Orbán Viktor.