Újabb fordulat VV Fanni ügyében, külföldön lehet a holtteste

Döbbenetes fotó került elő VV Fanni utolsó napjaiból
Ez a kép már az eltűnése évében készült
Vágólapra másolva!
A rendőrség továbbra sem találja VV Fanni holttestét. A Novozánszki-család ügyvédje szerint az sem kizárt, hogy a holttest külföldön van, hiszen a rendőrség a határon túl is nyomoz. A feltételezett gyilkos már fél éve előzetes letartóztatásban van. Szintén az ügyvéd szerint elképzelhető, hogy napokon belül megtörik, és mindent elmond.
Vágólapra másolva!

Május 26-án dönt a bíróság arról, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa előzetes letartóztatásban marad-e. A lány családjának ügyvédje jó esélyt lát arra, hogy meghosszabbítják az előzetes letartóztatását, és arra számít, hogy ebben az esetben megtörik majd a gyanúsított.

- mondta az Origónak Lichy József.

Lapunknak elmondta, hogy a rendőrség rengeteg bizonyítékot összeszedett a gyanúsítottal szemben.

- mondta az ügyvéd, majd hozzátette, hogy a holttest megtalálása viszont holtpontra jutott, pedig a rendőrség nagy erőket mozgósított.

A Fertő tónál is ott voltak másfél órán belül, pár hete óriási keresés volt Dunaújvárosnál, a Dunában búvárok keresték a holttestet, a partszakaszt pedig két drón vizsgálta át, de nem találták meg.

Lichy József szerint a férfi nyílvánvalóan a pénzre hajtott.

Az sem kizárt, hogy VV Fanni holttestét valamelyik szomszédos országban rejtette el a gyilkos.

- mondta Lichy József.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án, este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

A gyilkosság után pár nappal B. László visszavitte a bérelt autót a kölcsönzőbe, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de ez nem sikerült.

Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, és betette a csomagtartóba.

Az ismerőse nem hitt neki, ezért hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit, aki azóta előzetes letartóztatásban van.