A volt szkinhed Jobbik-elnök azt próbálgatja bizonygatni, hogy nem náci

Vágólapra másolva!
Kiderül gyermekeiről, bíróság elé kell állniuk, mert elképzelhető, hogy fiatalkorú romákat terrorizáltak a haverjaikkal? Mindeközben napvilágot lát egy olyan kép, amelyik egyértelművé teszi, hogy az egyik fia magára tetováltatta az SS hírhedt jelmondatát? Mit tenne ebben a felettébb kellemetlen helyzetben? Egész biztosan nem azt, amit Sneider Tamás: a Jobbik vadiúj elnöke ugyanis közösségi oldalán múltidézésbe kezdett szkinhed múltjáról, vagyis nem szkinhed múltjáról. Kommunikációs analfabetizmus.
Vágólapra másolva!

Nincs vége a Sneider család szárnyalásának, hiszen miután kiderült a Jobbik elnökének fiairól, hogy romák terrorizálásának vádja miatt bíróság elé kell állniuk, és az egyikük egy SS-jelmondatot kölcsönzött a mellkasára, apuka is megpróbált reagálni a történtekre. Utólag könnyen belátható, nem kellett volna erőltetnie a dolgot.

Miután megjelent a hír fiának tetoválásáról, Sneider Tamás Facebook-közelbe került, és akár hiszik, akár nem, elkezdett szkinhed múltjáról értekezni.

Ki tudja miért, volt rá szükség, de a következőket írta:

Sneider Tamás, mint Roy, az egri szkinhed vezér Forrás: Valovilag.hu

Mondjuk az teljesen mellékes, hogy az egész sajtó tele van vele, ő volt Roy, az egri szkinhed vezér, a politikus úgy gondolta, bevisz egy gyomrost az egész magyar médiának, és előbányászott egy régi interjút, amit vele készítettek, és közszemlére tette.

A beszélgetésnek több kifejezetten kellemetlen része is van, egyik mondatával konkréten teljesen hülyét csinált az egész szkinhed szubkultúrából.

  • Kérdező: „az utóbbi időben elég nagy csend van a szkinhedek háza táján. Visszahúzódtak, vagy talán megijedtek?"
  • Sneider: „nem hiszem, csak tél van, tavasszal mindig előbújnak a FIATALOK."

Kérdés, mit szólnak ehhez a mondatához a fiatalok, feltehetően nem kap érte vállveregetést. Az egész interjú sacra 80 százaléka a szkinhedekről és a működésükről szól, meglehetősen szakavatottnak tűnt a témában a Jobbik elnöke. Az igaz, az utolsó kérdésre azt felelte, hogy nem lépne be egy olyan pártba, amelyiket a szkinhedek szerveznék, mert a kisgazdáknál tag. A másik oldalról viszont ez az állítása nem zárja ki, hogy magával a szkinhed mozgalommal komolyabban érintkezett.

Megírtuk, a tanúk meghallgatásával ma folytatódik az egri bíróságon Sneider fiainak a büntetőpere. Ezért is lehet arra következtetni, hogy a politikus gyermekei védelmére igyekezett kelni ezzel a remekbeszabott bejegyzéssel.

Sneider fia az SS jelmondatát tetováltatta mellkasára

Újabb fordulatról számolt be ma a Ripost Sneider Tamás fiainak büntetőügyében. A portál nyilvánosságra hozott egy olyan képet, amely azt bizonyítja, hogy a politikus idősebb fia magára tetováltatta az SS hírhedt jelmondatát, Adolf Hitler kedvenc mondását, ezt:
Becsületem a Hűség, azaz németül: Meine Ehre heißt Treue.

A Jobbik elnökének, Sneider Tamásnak fia pózol az SS hírhedt jelmondatával a mellkasán Forrás: Ripost

A lap úgy értesült, hogy a Sneider fiúk édesapjuk szkinhed múltját követve lettek megszállottjai a náci tanoknak.