Rendőrök elől menekült, majd szörnyethalt

Vágólapra másolva!
Menekült a rendőrök elől, majd letért az útról, és közel 50 métert repült egy 32 éves férfi. A kocsija kigyulladt, a rendőrök oltották el a tüzet, a férfit is ők szedték ki a roncsból, de már nem tudták megmenteni. A Tények úgy tudja, hogy a férfi bulizni volt, onnan tartott haza hajnalban, amikor Vác után lerepült az útról.
Vágólapra másolva!

Az ámokfutás Vác után, a rádi úton ért véget. Az oldalára borult, és rommá tört a több mint 20 éves kombi Audi.

A rendőrök még Vácon vették észre, hogy a gépkocsi bizonytalanul halad, bekapcsolták a szirénát, erre a férfi gázt adott, és menekülni kezdett.

A rendőrök követték, de már nem is látták, eltűnt előlük. Amikor beérték, a kocsi már oldalra borulva állt az úttól 10 méterre.

A 32 éves férfi nagyon gyorsan hajthatott, lényegében kiegyenesítette a kanyart. A szalagkorlát előtt nem sokkal tért le az útról, először átrepült egy patak felett, amikor először földet ért, a kipufogórendszer nagy része leszakadt az autóról. Ott azonban csak dobbantott egyet, repült tovább, és csak 30 méterre állt meg.

A rendőrök már csak azt vették észre, hogy az oldalára boruló autó eleje lángol.

- nyilatkozta András Tamás, megyei rendőrségi szóvivő

A Tények úgy tudja, hogy a férfi egész este buliban volt. A baleset után a kocsi mellett hevert egy röviditalos üveg is. Hazafelé tarthatott, mert Váctól nem messze Pencen lakott a szüleivel. A barátnőjével állítólag nemrég szakított.

A CNC esztergályosként dolgozó férfiről a falujában nem nagyon beszéltek. Azt mondta kamerán kívül egyik ismerőse, hogy egy héttel ezelőtt azt mondta neki, megváltozott, és végre lenyugodott.