Ismét nevetségessé tette magát a sorosista migránspropaganda lapja

Vágólapra másolva!
A szélsőségesen bevándorláspárti és sorosista HVG ismét közröhej tárgyává vált. Miközben egész Európában egyre nagyobb gondot okoznak a migránsok által elkövetett bűncselekmények, addig a balliberális lap egy elszigetelt (és elég sajátos) esettel foglalkozik. 
Vágólapra másolva!

A HVG egyik propagandistája lefordította a brit Munkáspárthoz szorosan kötődő Daily Mirror című bulvárlap egyik cikkét, amiben az áll, hogy

négy fiatal – két lány és két fiú – megkéselt egy Shabaz Ali nevű 28 éves szír migránst egy edinburghi hostelben.

A trágár stílusáról ismert, fake news kategóriába sorolt Mirror újságírói azt állítják, hogy a bűncselekményt rasszista indíttatásból követték el.

A bevándorláspárti magyar lap ezt a „hírt" minden kritikai észrevétel nélkül átvette.

Ez már csak azért is szánalmas és nevetséges, mert a HVG az elmúlt években mindent megtett annak érdekében, hogy a magyar közvélemény elől eltitkolja a migránsok által tömegesen elkövetett erőszakos bűncselekményeket.

A sorosista portál soha nem írt az Egyesült Királyság kapcsán arról, hogy a britek kénytelenek elszenvedni az általuk természetesen imádott illegális bevándorlók terrorját.

A teljesség igénye nélkül a migránsok az utóbbi időszakban a következő bűncselekményeket követték a szigetországban:

  • A Burkina Fasó-i Mamadou Jallow és két Maliból származó társa két héten át szexrabszolgaként tartott egy brit nőt Olaszországban. A migránsokat 2018. április 23-án kapták el.
  • A 18 éves eritreai migráns, Filmon Kibrom az angliai Kentben megerőszakolt 2017 júliusában egy 25 éves brit lányt. A bevándorlót 2018. április 22-én fogták el.
  • Xeneral Imiuru Webster, egy 19 éves migráns egy High Wycombe nevű angliai városban 2017. június 3-án kénsavval megölt egy 47 éves brit nőt. A gyilkost 2018. április 18-án ítélték el.
  • Berkshire-ben 2018. április 10-én egy ázsiai migráns megvert, majd megerőszakolt egy tinédzserkorú lányt. Az elkövetőt még nem fogták el a rendőrök.
  • A brit Nemzeti Bűnügyi Ügynökség (NCA) hivatalos adatai szerint 2017-ben Nagy-Britanniában főleg albán és vietnami bűnbandák 5 145 gyereket kényszerítettek arra, hogy modern kori rabszolga legyen.
  • 2018. március 24-én hét migránst ítéltek el, mert Oxford környékén 13 és 17 év közötti lányokat itattak le, drogoztak be, majd erőszakoltak meg.

A HVG ezekről az esetekről „elfelejtett" tájékoztatni, mivel ezek nem illenek bele a lap tulajdonosainak (például a hazugságon lebukott Szauer Péter) világképébe, a sorosista migránspropagandába.