Sváby tovább próbálkozik: viccelődve akarja elfeledtetni trágár botrányát

Vágólapra másolva!
Felháborodott nézők írtak Sváby András Facebook-oldalára, sokak számára nem elfogadható, hogy míg Sváby Andrásék a nyilvánosság felé Soros Györgyöt védték, a Napló szerkesztőségi levelezésében egymás után páratlan trágárságokkal szidták Sorost és édesanyját. A hazug, kettős beszéddel lebukott álszent Sváby-Vujity-féle Napló-riporterek elfogadhatatlanná váltak. Sváby András persze próbálkozik, küzd: viccesnek szánt képet tett közzé a Facebookon. 
Vágólapra másolva!

Maga a felirat, a kép, az ötlet persze kommunikációs összeomlás. Attól még, mert azon próbál viccelődni, hogy ő egy trágár ember, vagy azon, hogy miközben a tévében arról papol, hogy a kisemberek pártján áll, és közben a Facebookon luxuséletmódjával henceg, attól még trágár és álszent ember. Ezzel nem tud semmit cáfolni. Ahogy ügyetlen próbálkozás egy kedves kis kutyussal fényképezkednie ilyen helyzetben. Feltehetően mindjárt jönnek a családi fotók... Miként az is nagy csoda, hogy a médiumok foglalkoznak a botránnyal. (Meg persze az is nagy csoda, hogy az ellenzéki propagandaoldalak lényegében hallgatnak - hiszen újabb hősük került nagy bajba, védhetetlen helyzetbe.)

Délelőtt egyébként az Origo közzétett egy felvételt, amiben az hallatszik, hogy Sváby szintén ocsmány, trágár stílusban káromkodik. Nem értett meg egy telefonos viccet, egy nőt elküld a k..va anyjába, később azt mondja neki, hogy b....ál otthon a férjeddel. A trágárságok mellett feltűnő, hogy Sváby mennyire képtelen kezelni egy ilyen helyzetet. Megdöbbentő, hogy ilyen kínosan alacsony szinten kommunikál. Itt is.

A Ripost megírta, hogy a példátlan botránysorozatot követően az ATV-ben pünkösd után döntenek a következményekről.