Hétvégén nem jár a HÉV az Örs vezér teréről

gödöllői hév örs vezér tere
Budapest, 2012. október 22. Szerelvény érkezik a BKV 8-as (gödöllői) HÉV-vonalán a zuglói végállomásra, a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér terén. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Pótlóbusz jár az Örs vezér tere és Cinkota között a hétvégén - közölte a BKK.
Vágólapra másolva!

A karbantartási munkák miatt a H8-as és a H9-es HÉV rövidített útvonalon, Cinkota és Gödöllő, illetve Cinkota és Csömör között közlekedik.

A menetrend május 5. és 6. között módosulhat.

Illusztráció Forrás: MTI/Jászai Csaba

A H8-as jelzésű, Cinkota felé tartó pótlóbuszra az Örs vezér terén a 244-es busz megállójában, majd a Mátyásföld, repülőtér megállóhelyig a 44-es busz, onnan a 92-es busz megállóiban lehet felszállni. Az Örs vezér tere felé a pótlóbusz Cinkotán a 174-es és a 175-ös busz megállójában, majd Mátyásföld, Imre utcáig a 92-es busz, a végállomásig pedig a 44-es busz megállóiban veszi fel az utasokat.

A pótlóbusz zavartalan közlekedése érdekében az Örs vezér terén a 44-es busz a 144-es, a 144-es pedig a 174-es járat felszállóhelyéről indul.