Elemi erejű felháborodás a magyargyűlölő Sargentini közösségi oldalán

Vágólapra másolva!
Elemi erejű felháborodás rengette meg a Facebookot, miután Judith Sargentini, európai parlamenti képviselő a Soros-jelentésről szóló, brüsszeli vitát követően közösségi oldalán szállt bele ismét a magyar kormányba. Végeláthatatlanul érkeztek a hozzászólások a magyar emberektől, akik soha nem látott intenzitással üzentek a Soros-párti politikusnak. Újabb pofon a brüsszeli politikai elitnek, amiért eltávolodtak az európai emberek gondolatvilágától, problémáitól. Sargentini közösségi oldalán kitört a kommentforradalom!
Vágólapra másolva!

Elképesztő kommentáradatot kapott a nyakába Judith Sargentini, európai parlamenti zöldpárti képviselő, miután a Soros-jelentésről szóló, brüsszeli vitát követően közösségi oldalán szállt bele ismét a magyar kormányba. Ismert, Sargentinit kérték fel a feladatra, hogy készítsen különjelentést Magyarországról. A konkrétan magyargyűlölő politikus profiljába tökéletesen passzolt a feladat, és

óriási elánnal, már-már földöntúli megszállottsággal kezdett neki küldetésének: Magyarország megregulázásának.

Csakhogy közel sem tetszett mindenkinek az ez irányú lelkesedése: most olyat kapott a holland politikus, amire jó ideje nem volt példa.

Kitört a kommentforradalom Sargentini közösségi oldalán

A csütörtöki brüsszeli vitát követően szokásához híven egy a magyar kormányt és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert ekéző bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Ami ezután következett, az teljességgel váratlan volt, leginkább Sargentini számára: végelláthatatlanul érkeztek a zöldpárti politikusnak Magyarország elleni szerepvállalását ellenző magyar, angol és német nyelvű hozzászólások. Egészen különös élmény volt, régóta figyelem a közösségi oldalon történteket, de ilyen elsöprő erejű véleménynyilvánítással nem találkoztam. Görgettem, görgettem és görgettem a hozzászólásokat, és egész egyszerűen nem akart vége lenni a Sargentini-ellenes üzeneteknek, gyakorlatilag az összes hozzászóló védelmébe vette a magyar kormányt és Szijjártó Pétert.

A történtek tökéletesen példázzák azt, hogy a brüsszeli elit döbbenetes módon eltávolodott az európai emberek gondolatvilágától, problémáitól.

Judith Sargentini, európai parlamenti zöldpárti képviselő az európai migránsválság tetőponján Macedóniában Forrás: Facebook

Így söpörte el Sargentinit a Facebook-forradalom, a magyar embereknél betelt a pohár, és ennek hangot adtak, nem is akárhogyan:

„Drága Hölgyem! Ne erőlködjön, nem fog sikerülni a magyar kormányt megbuktatni, foglalkozzon saját hazájával, és ne keverje a fekáliát!!!"

„Sargentini! Hölgyem! Ön ugye itt élt az országunkban, és véleményeket gyűjtött a vidéki, illetve nagyvárosi magyar emberektől? Mi ezt választottuk, ezt tartsák tiszteletben! Mi nem vagyunk liberálisak, mi országunk nemzeti konzervatív! Ön csak a nagyhatalmi érdekeket szeretné kiszolgálni, de mi ezt nem fogjuk hagyni! Magyarország nem lesz az önhöz hasonló elvetemült liberálisok rabszolgája!"

„Szégyellje magát Sargentini asszonyság , hogy a saját és Európa nemzeteit elárulja ! Magyarországról meg ne hazudozzon, mert egy szó sem igaz, amit a jelentésében írt ! Nekünk Magyaroknak ez így nagyon megfelelő, úgy hogy fejezze be az áskálódást ! Remélem jövőre nem fog abban a székben üldögélni és hazugságokat gyártani! Kérjen bocsánatot a magyar emberektől!!"

„Sötét időket és diktatúrákat idéz az önök működése és ténykedése! Senki nem választotta arra a posztra, hogy mindenféle baromságot terjesszen országunkról. Jó lenne ha végre saját házuk táján néznének szét, ahol tényleg sárba tiporják a szólás és vélemény szabadságot!"

Forrás: Facebook

„Ön hölgyem Európai nemzetek ÁRULÓJA!! Menjen és vegyüljön a migrálásaival de ne hazudjon rólunk!! Magyarországon demokrácia van nem úgy mint az Önök szövetségében!!!"

„1956-ban a magyar emberek az orosz hadsereggel szálltak szembe, gondolod tőled fogunk megijedni!? Nem kérünk semmilyen elnyomásból. Mi magyarok tudjuk hogy akarunk élni! Nem kell neked megmondani Brüsszelből!"

Forrás: Facebook

„Ön kedves asszonyom mikor Magyarországon járt a Soros által finanszírozott NGO-kat látogatta meg. Én is egy magyar NGO-nak a vezetője vagyok, ha legközelebb jön, keressen meg, és megmutatom önnek miként gondolkodik a magyar ember kinek több százéves álma volt a szabadság. Vàrom jelentkezését!"

Forrás: Facebook

„Nálunk demokratikus úton történt a szavazás, a magyar nép többsége döntött. A családban is mi döntünk, nem a szomszéd, főleg, ha nekünk az a jó, ami felett döntünk."

Forrás: Facebook

„Sargentini Asszony! Lehet, hogy nincs is tudatában, hogy marhaságokat hordott össze Magyarországról? Mi nagyszerűen érezzük itt magunkat, s nagyon kérem, ne oktasson bennünket demokráciáról, jogállamiságról, mert nem az óvónőnk. Szégyellje magát! Bizakodom abban, hogy 2019 elsöpri Önt is, meg az európai lakosságot kicserélni akarókat."

„Nem kérünk a jelentéséből, Magyarországon demokrácia van, hagyja békén a Hazánkat! Nem azért léptünk be az unióba anno, hogy külföldről diktáljanak nekünk... Szovjetunió = Európai Unió."

Forrás: Facebook

Miért háborodtak fel a magyar emberek? Itt vannak az előzmények

Ahogy azt megírtuk, csütörtökön ismét parázs vita zajlott le Brüsszelben Magyarország és az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) tagjai között az úgynevezett Sargentini-jelentés, vagyis a Soros-jelentésnek kapcsán. Az indulatok odáig fajultak, hogy a brüsszeli "demokraták" megpróbálták a magyar kormányt képviselő Szijjártó Péterbe fojtani a szót. A külgazdasági és külügyminiszter a Soros-jelentést hazugságok gyűjteményének titulálta, és előrevetítette, hogy a magyar kormány nem fogadja el.

A konfliktus előzményei tavaly májusig nyúlnak vissza, amikor az EP arról döntött, hogy a brüsszeli szlengben uniós atombombának elkeresztelt 7. cikk szerinti eljárás előkészítését kérte hazánkkal szemben, amely végső soron Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséhez vezethet. Az előterjesztést a szociáldemokrata, a liberális, a zöldpárti és a radikális baloldali frakció együtt nyújtotta be. Az EP ezt követően utasította a LIBE-t, hogy készítsen különjelentést. A magyar kormány akkor ezt úgy kommentálta, hogy Soros-jelentés készül Magyarországról.

Jelentéstevőnek pedig egy zöldpárti európai parlamenti képviselőt jelöltek ki, aki elsőre óriási elánnal, már-már földöntúli megszállottsággal kezdett neki feladatának: Magyarország megregulázásának.

Judith Sargentinit.