Morvai Krisztina: Ha győz az ellenzéki szivárványkoalíció, újra megindul a migráció Magyarországra

Jobbik lakossági fórum, kampány, választások 2014, Baráth Zsolt, Morvai Krisztina, bowling klub, Szolnok
A Jobbik lakossági fóruma Szolnokon, egy bowling klubban. A házigazda Baráth Zsolt jobbikos képviselőjelölt, a vendég Morvai Krisztina.
Vágólapra másolva!
Morvai Krisztina, a korábban jobbikos támogatottsággal megválasztott Európai Parlamenti képviselő interjút adott a Figyelőnek. Az EP-képviselő beszélt Európa jelenlegi állapotáról, amelyet az Európai Egyesült Államok, vagy a neoliberális globalizáció szó fémjelez a legjobban. Az "új iszlamizálódott, sokszínű Európa" felé vezető úton a legfontosabb a keresztény kultúra és a nemzeti szuverenitás lebontása. Morvai beszélt egykori pártjáról a Jobbikról is és elmondta, hogy abban biztos, hogy a Jobbik elnökének 2014-es irányváltása Gyurcsány Ferenc újbóli hatalomba segítését mozdítja elő. Erre utal az ellenzéki pártok közötti "tárgyalási láncolat". Emellett beszélt a Soros-tervről, valamint arról is, hogy a magyar emberek a kerítés adta biztonság miatt mára már nem érzékelik eléggé a migráció súlyát, de ha az ellenzéki pártok győzedelmeskednének a választáson hónapokon belül ismét megindulna a tömeges migráció Magyarország irányába.
Vágólapra másolva!

Morvai beszámolt az Európai Unió jelenlegi állapotáról, amelyről azt mondta, hogy Brüsszelben van egy egységes ideológia, amelyet nevezhetünk Európai Egyesült Államoknak vagy neoliberális globalizációnak. Ennek az ideológiának a célja az, hogy egy olyan új „embertípust" hozzon létre, amelyhez erősen köthető a tömeges bevándorlás.

Az „új Európa" pedig egy sokszínű, sok helyről jövő lakosságú és iszlamizálódó földrész. Az „új Európához" vezető úton fontos feladat a keresztény kultúra és a nemzeti szuverenitás teljes lebontása.

Morvai Krisztina Fotó: Bácsi Róbert László - Origo

Morvai lerántotta a leplet az EU lépéseiről

  • Az első a bűntudatkeltés: az ide érkező hánytatott sorsú menekülteket, aki nem fogadja be az rossz és gonosz.
  • Másodszor elkezdték összecsúsztatni a menekült és a migráns fogalmakat, annak ellenére, hogy merőben különböznek.
  • Most pedig a szemünk előtt zajlik a harmadik lépés, ami arról győzne meg minket, hogy a migráció jó dolog, egy európai érték - ezt nyíltan ki is mondják. Ezzel pedig megint egy összecsúsztatást láthatunk, hiszen mára az európai érték alatt az identitás háttérbe tolását és a migránsok tömeges befogadását értik.

A fenti lépések szimbóluma az EU-s zászló, amelyek mostanában a Jobbik rendezvényein is előkerülnek.

A Jobbik Gyurcsány újbóli hatalomba segítését mozdítja elő

Morvait megkérdezte a Figyelő, hogy szerinte Vona Gábor, a Jobbik elnöke átlátja-e ezeket a folyamatokat. Az EP képviselő válaszában elmondta, hogy 2014. óta nem tudott érdemben tárgyalni Vona Gáborral, így nem tudja, hogy mennyire látja át az EU-s helyzetet.

Az EP-képviselő abban viszont biztos, hogy a Jobbik elnökének 2014-es irányváltása Gyurcsány Ferenc újbóli hatalomba segítését mozdítja elő. Ennek kapcsán elmondta az ellenzéki pártok „láncolatát": a Jobbik csak az LMP-vel egyezkedne, de az LMP egyezkedik az MSZP-vel, utóbbinak az egyezkedésiről a DK-val meg már tudunk.

Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc Forrás: MTI

(Tegyük hozzá, hogy azóta Szél Bernadett az LMP társelnöke elfogadta Gyurcsány Ferenc invitálását egy vasárnapi találkozóra, miután utóbbi kijelentette, hogy visszalép a DK jelöltje Szél javára a budakeszi központú választókörzetben.)

- fejtette ki Morvai.

Morvai Krisztina beszélt a Soros tervről, mint egy olyan létező elgondolásról, amelyet leegyszerűsítve lehet így nevezni.

Az EP-képviselő beszámolt arról, hogy szerinte komoly probléma, hogy a magyar emberek migrációval kapcsolatos hozzáállása megváltozott az utóbbi időben.

Anno 2015-ben amikor ostromolták a déli határt a migránsok, Európában egyedül az Orbán-kormány hallgatta meg nép hangját, és húzta fel a kerítést. Mára viszont a biztonság miatt csökkent az emberek veszélyérzete, ami rendkívül nagy probléma.

– mondta az EP-képviselő a Figyelőnek.