Vallomásával csak ártott magának VV Fanni gyilkosa

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
A VV Fanni eltűnése előtt elfogott férfi ügyvédje elmondta, hogy a férfi miért vitte el a lány élettelen testét valahova, és miért nem hívott segítséget. VV Fanni családjának jogi képviselője szerint ez csak egy logikátlan mese, hogy ne gyilkosságért kerüljön börtönbe.
Vágólapra másolva!

A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi korábbi ügyvédje és rokona elmondta, hogy a férfi azért ment fel november 20-án a nő lakására, hogy felvegye Fannit a cégébe. Amikor bement a lakásba a lány nem volt teljesen magánál, ezért egy közös ismerősük tanácsára elvitte a nőt valahova, ahelyett hogy hívta volna a mentőket.

- mondta el az Origónak Lichy József, Fanni családjának ügyvédje.

Forrás: --

Elmondása szerint ezzel a vallomással egyetlen célt akart elérni, de ez nem fog neki sikerülni, mert csak jobban gyanúba keverte magát

- mondta az ügyvéd, majd hozzátette, hogy ha valaki egy idegen lakásban talál egy elájult embert,

akkor az az egyetlen feladata, hogy segítséget nyújtson, és hívja a mentőket.

- mondja Lichy.

Ahogyan azt már az Origónak korábban Borbély Zoltán ügyvéd is elmondta,

el lehet ítélni valakit gyilkosságért akkor is, ha a holttestet nem találják meg.

- mondta korábban lapunknak Borbély Zoltán ügyvéd.

Forrás: --

Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője is hasonlóan látja.

- mondta az ügyvéd.

Amíg nem kerül elő a lányuk holtteste, a szülők próbálnak az utolsó szalmaszálba kapaszkodni.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án, este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

Először a Dunában keresték VV Fanni holttestét, később egy többhektáros erdős területen a férfi bérelt autójának GPS-adataiból kiindulva.

Forrás: RTL Sajtóklub

A rendőrség már halottkereső kutyákat bérelt Németországból, és kutak mélyén is keresték a holttestet. Az utolsó információk szerint lehet, hogy mégis a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét Szalkszentmártonnál.

A gyilkosság másnapján november 21-én B. László visszavitte a bérelt autót a kölcsönzőbe, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de nem sikerült.

Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, majd berakta a csomagtartóba.

Az ismerőse nem hitt neki, ezért értesítette a rendőröket, akik elfogták a férfit. A férfi az eset óta előzetes letartóztatásban van, VV Fanni holttestét továbbra sem találták meg.