Meddig tűrik a nyugdíjaskínzó Hadházy Ákost és a nőverő Juhász Pétert?

Juhász Péter, Hadházy Ákos
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben, a kampánytól teljesen függetlenül, két gyalázatos eset derült ki két politikusról. Olyasmi, amiért feltehetően egy nagyvállalat vagy éppen egy kisvállalkozó is azonnal kirúgja a dolgozóját. Bármelyik országban. El tudjuk képzelni, hogy mondjuk egy spanyol mérnöki irodában nem aznap rúgják ki azt a műszaki rajzolót, akiről kiderül (és beismeri), hogy egy órán át verte a feleségét? Vagy akiről kiderül (és beismeri), hogy el akarta venni alávaló trükkökkel nyugdíjas szomszédja lakását? Juhász Péter, az Együtt elnöke és Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a társas együttélés, a józan ész, a mindennapi tisztesség határát olyan gátlástalanul lépte át, hogy nyilvánvaló, hogy semmi helyük a politikában. A két párt azonban nem így gondolja. Érdekes, hogy a Soros-támogatta két pártvezető, az LMP-s Szél Bernadett és az Együtt-vezető Szigetvári Viktor kifejezetten támogatja a két amorális embert (egy fél mondat Szigetváriról: tudjuk, természetesen tudjuk, hogy hivatalosan nem ő az elnök, de az alannyal és állítmánnyal is küzdelmet folytató Juhász Péter nyilván vigyázzban áll, amikor Szigetvári dirigál neki). Utolsó kérdésünk: a tagság (tagság? az Együtt az aláírásokat nem tudta összegyűjteni...), tehát a hivatalosan párttagok miért tűrik ezt? Ha már a vezetőket nem zavarja.
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos volt az, aki nyugdíjas szomszédja vízét elzárta, tetőfelújítási költségeket kényszerített rá, majd eltartási szerződéssel akarta megszerezni a lakását. Amikor nem sikerült, beperelte, és a szerencsétlen ember nyugdíjának közel harmadát elperelte. A tízmilliókért repülgető Hadházy.

Mint képviselő, persze hihetetlenül aggódott a nyugdíjasokért. Idézzük csak fel egy parlamenti beszédét, a nyugdíjas szociális szövetkezetekről:

„Egy nagyon bizarr dologról, egy bizarr tervről kell ma beszélni, ami hungarikum lesz, ha valóban megvalósul, ez a nyugdíjas-szövetkezetek terve. ...Ehhez képest a nyugdíjas szociális szövetkezetektől sem számítunk másra, hiszen a nyugdíjas szociális szövetkezetek tervében is az szerepel, hogy hatalmas járulékkedvezményt lehet kapni, illetve hatalmas uniós pénzeket lehet kapni. Nagyon is megvan a veszélye annak, hogy ez nem szól másról, mint hogy ... a nyugdíjasokat kizsákmányolják”

Hadházy Ákos és a kisrepülő Forrás: Facebook

Szerencsére ő nem zsákmányolta ki a nyugdíjasokat. Csak egyet. A szomszédját. Ahogy írtuk, elvette a vízét, és bár 17 millió forintot költött hobbijára, a repülésre, elperelt havonta 27 ezer forintot a kisnyugdíjastól. Hogy elvegye a lakását. Amit a facebookon el is ismert.

Na, és Juhász Péter? Ha családról beszélni kell, akkor locsogni, hazudozni ő is tud. Jó, arról nem beszélt, hogy 48 éves élettársát, három gyereke édesanyját összeverte, amikor menstruált, nem engedte ki, később aljas dolgokat írt róla a Facebook-on, gyerekei előtt drogozott, satöbbi, satöbbi. Aztán elismerte, hogy egy órán át verekedtek és lehet, hogy közben megsérült a 48 kilós asszony. Ez Juhász Péter. És milyen képet szeretne magáról mutatni?

2016 októberében egy Simicska-tévé-féle propagandaműsorban népszerűsítette magát Juhász. Pár mondatot beszélt a párkapcsolati válságáról. Ez a mondata konkrétan igazán fantasztikus volt:

Teljes békességben, az hogy boldogságban, azt ilyen helyzetben nehéz mondani, békében elváltunk, teljesen rendezett a kapcsolatunk, és nincs semmiféle veszekedés.

2013-ban kormányzásértékelésként ilyeneket mondott - olvassuk csak:

„Ez nekünk sem a hobbink, és nem szeretetből csináljuk. Mindannyian szívesebben töltjük az időt családunkkal, barátainkkal.

Szombat délután is szívesebben olvasnék mesét a gyerekeimnek a hétfejű sárkányról. Azonban a hétfejű sárkány ma itt áll előttünk teljes valójában. És mi eldöntöttük, hogy belegyünk a barlangjába, és levágjuk mind a hét fejét. Én ezt mondom nekik, hogy értsék mivel foglalkozom.”

Micsoda önfeláldozás.

Juhász Péter sípot fúj Forrás: Polyak Attila

Szigetvári Viktor pedig így beszélt a nőverő Juhász Péterről:

„Juhász Péter egy átlagos családi, polgári életet él és tisztességes forrásokból származó tisztességes jövedelme van.”

Miután jót nevettünk (tisztességes jövedelem, erről se feledkezzünk meg, amikor nevetgélünk), megint kérdezzük meg: mikor tűnnek el a közéletből?