Március 15-ét is kicenzúrázta a Facebook

Vágólapra másolva!
A Facebook letiltotta Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármesterének egy bejegyzését, amiben a március 15-i józsefvárosi programokra invitálta az érdeklődöket. A közösségi portál korábban két migránsbűnözésről szóló cikkünket nem engedte hirdetni, valamint Lázár János bécsi állapotokról készült videóját is cenzúrázták. 
Vágólapra másolva!

A Facebook letiltotta Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármesterének egy bejegyzését - írta a Figyelő. A városvezető kiposztolta a kerület március 15-ei ünnepségének eseményeit, ami nem tetszett a közösségi oldalnak. Azt nem indokolták meg, hogy az ünnepi meghívó miben sértette meg bárkinek az érzékenységét.

Kocsis Máté, Józsefváros polgármesterének ünnepi meghívója nem tetszett a Facebooknak Forrás: Origo

A migránsok bűncselekményei nem tetszenek a Facebooknak

Mint arról korábban beszámoltunk, a közösségi portál nem engedte hirdetni azt a cikkünket, ami arról szólt, hogy Párizs egyik elővárosában, Rueil-Malmaison egyik bevásárlóüzletében egy migráns asszony hihetetlen agresszivitással, minden előzmény nélkül rátámadt két férfire. Mivel úgy értékelte, hogy egy homoszexuális párról van szó, életveszélyesen megfenyegette őket.

Korábban azt a cikkünket nem engedték hirdetni, ami arról szólt, hogy egy afgán migráns egy terhes nőt a saját ágyában erőszakolt meg Nagy-Britanniában. A közösségi portál mondvacsinált okokra hivatkozva nem közölte a hirdetést, a valódi ok az lehet, hogy

a Facebook nem szeretné, ha az illegális bevándorlókról negatív hírek jelennének meg.

Információink szerint a Facebook aktívan be kíván szállni a hazai választási kampányba a bevándorláspárti ellenzéket támogatva.

Lázárt is letiltották

Lázár János bécsi videóját is kicenzúrázta a Facebook, mivel nem tetszett nekik, hogy a miniszter bemutatja, hogyan változott meg Bécs egyik külső kerülete. "A bécsi látogatásom alkalmával készült videót a Facebook cenzúrázta és törölte.

Ezen bejegyzésemmel is arra kérem a Facebook adminisztrátorait, hogy a videót tegyék újra elérhetővé" – osztotta meg követőivel a politikus. A közösség oldal később visszaállította a videót.