Csúnyán felsült a Jobbik jelöltje Rákospalotán

parlament plenáris ülés Gyenes Géza napszemüveg
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem vették nyilvántartásba Gyenes Gézát, a Jobbik rákospalotai jelöltjét, mivel a leadott 563 szignójából csupán 444 volt érvényes, így a mostani állás szerint április 8-án ebben a körzetben nem lesz jelöltje a Vona-pártnak. Egészen nevetséges, hogy egy pesti Jobbik-jelölt nagyjából olyan teljesítményre képes, mint mondjuk a Momentum nevű viccpárt.
Vágólapra másolva!

Nem vette nyilvántartásba Gyenes Géza, jobbikos jelöltet a XV. kerületi választási bizottság. Indoklásukban azt írták, hogy a jelölt 563 aláírást adott le, de ebből csak 444 volt érvényes, így Gyenes Gézát nem vették nyilvántartásba. Mindez persze nem jelenti azt, hogy nem indulhat majd a választáson a politikus, mivel ha március 5-ig rágyűjt még 56 érvényes szignót, akkor nyilvántartásba fogják venni.

Gyenes Gézának eddig nem sikerült 500 érvényes ajánlást gyűjtenie Rákospalotán pedig már több mint 10 napja meg a jelöltállítás Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A mostani visszautasításban az a furcsa, hogy egy magát erősnek aposztrofáló alakulat jelöltje több mint egy hét alatt nem tudott 500 érvényes ajánlást gyűjteni egy olyan körzetben, ahol 2014-ben még 7488 szavazatot kapott, igaz persze, hogy ez semmire nem volt elég. Egyébként akkor is Gyenes Géza indult és nagyon kikapott.