Összeomlott a börtönben VV Fanni gyilkosa

Döbbenetes fotó került elő VV Fanni utolsó napjaiból
Ez a kép már az eltűnése évében készült
Vágólapra másolva!
Összeomlott a börtönben VV Fanni feltételezett gyilkosa- írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A volt MSZP-s képviselőjelölt három hónapja van börtönben.

Bűnrészességét már bevallotta a férfi, de azt tagadja, hogy ő ölte volna meg a képernyőről ismert nőt.

A holttestet eddig nem sikerült megtalálnia a rendőrségnek.

A Blikk információi szerint a gyanúsított férfi nincs jó állapotban,

a börtönben egyre inkább magába fordul, nem beszél senkivel, egész nap csak a falat bámulja.

A lap úgy tudja, hogy akkor zuhant magába, amikor a barátnője levélben szakított vele. A férfi volt párjának ismerőse azt mondta a Blikknek, hogy a gyanúsított teljesen összeomlott a rács mögött.

- mondta a lapnak Bilkei Pál klinikai szakpszichológus.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

Először a Dunában keresték VV Fannit, mivel a gyanúsított férfi dunaújvárosi, és az autópálya felvételei bizonyítják, hogy járt a Duna partján miután megölhette a lányt.

Forrás: --

Később viszont a bérelt autó GPS-adataiból kiderült, hogy a férfi Budapest és Veszprém között is járt Fanni eltűnésének estéjén. Ráadásul egy több tízezer hektáros erdős területen. A Vác Online információi szerint a nyomozók azt hitték, hogy elásták a halott lányt. Ugyanakkor az sem kizárt,hogy a Balatonban van a holttest,mivel

a férfi Siófok érintésével indult haza Dunaújvárosba, ahol bedobhatta a tóba, mielőtt átöltözött.

A rendőrség halottkereső kutyákat bérelt Németországból, kutakban is keresték a lány holttestét.

- mondta akkor a Borsnak a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.

A legreálisabbnak az a verzió tűnik, hogy mégis a Dunába dobhatták a lány holttestét, mivel biztonsági kamera felvételek bizonyítják, hogy B. László több mint fél órát töltött aznap este a szalkszentmártoni bányatavaknál. Ezeket a tavakat is átvizsgálta a rendőrség, de nem találták meg a holttestet, viszont onnan nem messze van a régi dunai kompkikötő.

Ez a rész kitűnő lehet egy holttest eltűntetésére, mert itt nincsenek kamerák, kocsival pár lépésnyire meg lehet állni a víztől.

A gyilkosság másnapján, november 21-én B. Tamás visszavitte a bérelt autót, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de nem sikerült- írta a Ripost.

Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, majd berakta a csomagtartóba.

Az ismerőse nem hitt neki, ő hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit. B László az eset óta előzetes letartóztatásban van, VV Fanni holttestét pedig továbbra sem találták meg.