A Soros-szervezetek a törvények kijátszására tanítják be a migránsokat

menekültek röszke horgas határátkelő
Vágólapra másolva!
Azt eddig is tudták, hogy a Soros-szervezetek szervezik a migrációt, de már bizonyíték is van arra, hogy a törvények kijátszására tanítják be őket - közölte Halász János, a Fidesz frakciószóvivője újságírókkal.
Vágólapra másolva!

Halász elmondta: a magyar határtól délre migránsszótárt osztogatnak, amely segítség ahhoz, hogy tudatosan hazudjanak, csaljanak a menedékkérelmi eljárásban.

- mondta.

A szóvivő példaként említette, betanítják őket arra: mondják azt, pszichés zavaraik vannak, hivatkozzanak arra, hogy trauma hatása alatt állnak vagy vallják magukat homoszexuálisnak, transzszexuálisnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Arra is betanítanak migránsokat, hogy mondják azt, Németországban vannak rokonaik vagy a családjukat útközben elveszítették, esetleg egy nem biztonságos harmadik országon keresztül érkeztek - sorolta.
A kormánypárti politikus szerint mindez ez konkrét bizonyíték arra, hogy a Soros-szervezetek a törvények kijátszására is biztatják a migránsokat. Ráadásul ez nemzetbiztonsági kockázatot is jelent, valamint azt, hogy pénzügyi átláthatóságra és a Stop Soros törvényre nagy szükség van.