Soros helyi katonái az utolsó rohamra készülnek a választások előtt

2018.02.21. 13:03

„Részvétel hete" néven 2018. március 19–25. között szervezik meg a választás előtti utolsó nagy rohamukat a kormányzat ellen Soros György magyarországi katonái. Számolt be erről a Tűzfalcsoport blog. A Részvétel hete nevű mozgalmat a Civil Kollégium Alapítvány hozta létre, amelynek célja, hogy a csatlakozók helyi szervezésein keresztül „segítse a választókat a tájékoztatásban: például közösségi beszélgetés, filmvetítés, képzés, standolás, választói fórum, választói gyűlésen való részvétel útján”. Illetve, ahogy megszokhattuk a hazai álcivilektől, a fenti nyilvánvaló agymosás mellett – vagy inkább helyett - szeretnék aktivizálni is a behülyített, esetleg kiábrándult, elkeseredett embereket a kormánypártok ellen, megzavarva azok választási rendezvényeit. Mint emlékezetes, a Civil Kollégium Alapítvány volt az a szervezet, amely tavaly „polgári engedetlenségi képzést” tartott radikális civil aktivistáknak egy eldugott kunbábonyi központban. A kiképzők között ott volt a közintézményeket festékkel megdobáló Soros-forradalmár, Gulyás Márton is. A szervezet Facebook-oldalán olyan „kiváló” szélsőbaloldali forradalmárok művét osztják meg, mint Saul Alinsky, aki a megtévesztést, hazugságot, de az emberölést is legitim szervezési eszközöknek tartja.

A Civil Kollégium Alapítvány, ahogy arról korábban a Magyar Idők alapján az Origo is beszámolt, az a -  természetesen Soroshoz köthető - álcivil szervezet, amely tavaly „polgári engedetlenségi képzést” tartott radikális civil aktivistáknak egy eldugott kunbábonyi központban. A cél az volt, hogy a résztvevőket megtanítsák a legalitás, illetve az illegalitás határán lavírozva feszültséget kelteni a társadalomban.

A kiképzésen felszólalt a Fidesz Lendvay utcai székházának 2013-as elfoglalásában részt vevő Misetics Bálint és Kalocsai Kinga Regina, és nem hiányozhatott onnan a közintézményeket festékkel megdobáló, az egyetemről kibukott Soros-forradalmár Gulyás Márton.

Budapest, 2017. április 13. Leveszik a bilincset Gulyás Márton (k) kezéről perének tárgyalásán a Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2017. április 13-án. A bíróság gyorsított eljárásban közérdekű munka büntetéssel sújtotta a férfit és társát, aki április 10-én a Sándor-palota előtti tüntetésen az épületre festékes flakonokat dobott.Forrás: MTI/Balogh Zoltán

 A CKA 2011 óta havi rendszerességgel tart közösségszervező képzéseket, melyek jelenlegi elnevezése „Szervező Szerda". 2016 óta ezt négy másik szervezettel közösen bonyolítják le, melyek között megtalálható például az Auróra illetve a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány. Meg kell jegyezni, hogy a CKA 1994. óta működik, de csak 2010 után érezték olyan veszélyben a demokráciát, hogy – amúgy vélhetően haszontalan – idejüket és a spekuláns pénzét nem kímélve, éjt nappallá téve szervezkedjenek. Amikor lovasrendőrök gázoltak keresztül embereken és szemeket lőttek ki gumilövedékkel, semmi gond sem volt.

A CKA rendezvényein az amerikai tőzsdespekuláns, Soros György alapítványai által támogatott jogvédők is megfordulnak: a Magyar Helsinki Bizottság munkatársai éppúgy, mint a Migration Aid-é. 

A Részvétel Hete kapcsán, annak szervezői rögzítik: „2014-ben 3 millióan nem szavaztak”, és „velük más lenne a választás”, vagyis nem nehéz levonni a következtetést, hogy a mostani kormánypártok ellen irányul ez az akciósorozat is.
A Részvétel hete mozgalomhoz csatlakozók osztályozhatják a képviselőjelöltjüket eredményeik, hátterük alapján, ehhez segítő kezet nyújt a szintén Soros György által sokmillióval támogatott Political Capital, amely bemutatja, hogy egyes pártok hogyan képzelik el Magyarország jövőjét. (Ne feledjük, korábban maguk is elismerték a Pesti Srácok kérésére, hogy az OSI pénzelte őket, amely összeget állításuk szerint munkabérre fordítottak.)

Ahogy persze megszokhattuk azért nem csak békés szavazgatásra buzdítanak a Soros katonák legújabb akciósorozatukkal, hanem aktív rendzavarásra is, hiszen javasolják, hogy „a pártok által rendezett gyűléseken" is vegyenek részt a csatlakozók: „Itt van lehetőségetek kérdezni. Menjetek többen, készüljetek fel előre a kérdésekkel, vigyetek kamerát”. Majd hozzáteszik: „A jelenlegi felfokozott politikai helyzetben nem minden választási gyűlésen fogadnak majd szívesen.”

Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan


Tehát kiderült a turpisság: valójában az a cél, hogy egy héten keresztül összehangoltan zavarjanak meg kampányrendezvényeket országszerte, és nem kell nagy jóstehetség, hogy rájöjjünk, hogy valószínűleg nem a baloldali pártok rendezvényeinek a megzavarására fognak biztatni a Soros közlegények. Hiszen azok már 2010. előtt sem zavarták őket.

A Tűzfalcsoport felhívja a figyelmet arra is, hogy a CKA mögött ott áll „Szél Bernadett egyik kedvenc Soros-ügynöke", Sebály Bernadettet, aki Soros pénzén a szélsőbaloldali gondolkodó, Alinsky módszereivel szervez közösségeket. Erről így számol be a Tűzfalcsoport: „Nemrég bukkantunk rá a Civil Kollégium Alapítvány általa szerkesztett tanulmányára, amely az Open Society Initiative for Europe támogatásával létrejött 2015/2016-os közösségszervező program folyamatát, támogatottait és azok eredményeit mutatja be. A leírás szerint céljuk egy 'új civil kultúra' megalapozása.CKA Facebook oldalán olyan „kiváló" olvasmányokat ajánl a csatlakozók számára, mint a fentebb már említett szélsőbaloldali gondolkodó Saul Alinsky könyvét.Alinskyről annyit érdemes megjegyezni, hogy olyannyira „békés” forradalmár volt, hogy fő művében kifejtette, hogy szerinte mellőzni kell mindenféle morális megfontolást és kételyt, amikor a forradalmár cselekszik: a hazugság, a megtévesztés, az erőszak teljesen legitim eszközei a radikális forradalmárnak.
Élete alkonyán egy interjúban pedig azt is elmondta, hogy teljesen legitim eszköz az emberölés is.

No de visszatérve a CKA-hoz, a fenti egyéves közösségszervező program 2015-ben kezdődött, és CKA vezetésével és olyan kiváló közösségszervező mentor segítségével, mint a fentebb már említett Sebály Bernadett, Peták Péter, aki egy pécsi Soros szervezethez köthető és Giczey Péter, SZDSZ alapító, akinek jószándékát meg sem merjük kérdőjelezni.