Vona lefagyott - megszólalt a müezzin

2018.02.20. 17:33
Helyreigazítás
A 2018. február 20. napján megjelent „Vona lefagyott - megszólalt a müezzin" című cikkben valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor kapcsolatban volt a Szürke Farkasok nevű muszlim terrorszervezettel és ez a kapcsolata kiderült.

Valószínűleg meghekkelték Vona Gábor sajtótájékoztatóját. Éppen a programját kezdte ismertetni igen komolyan, amikor megszólalt a müezzin. Feltehetően egy telefon csengőhangja volt, de a lényeg, hogy az utóbbi időben muszlimbarát szólamaival végképp hiteltelenné váló Jobbik-elnök egészen nevetségessé vált.

Vona Gábor, aki többek között arról beszélt muszlim barátainak, hogy az emberiség utolsó reménye az iszlám, ráadásul a muszlim terrorszervezethez, a Szürke Farkasokhoz való kapcsolata is kiderült, nem beszélve arról, hogy különböző iszlámrajongó mondatokat szavalt egy felvételen.

A sajtótájékoztatóján egészen abszurd módon megdöbbent. Magát professzionálisnak tartó politikus ennyire nem döbbenhet meg, tulajdonképpen semmin. Képtelen volt normálisan reagálni, komikusan zavarban volt, ahogy mondani szokták, lefagyott.

Kétségtelen: muszlimbarátsága, iszlámrajongása végképp hitelteleníti választói előtt. 

Különösen nevetséges, hogy a Jobbik házi tévéje, az N1 TV mindezt élőben közvetítette az interneten.