Akár néhány nap alatt elvégezhető a gázkészülékek cseréje

Bartal Tamás államtitkár ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ beszél CSELEKVÉS előadás gesztikulál kivetítő konferencia Közéleti személyiség foglalkozása laptop MŰSZAKI ESZKÖZ politikus rendezvény résztvevő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY TÁRGY Eger, 2017. október 6.
Bartal T
Eger, 2017. október 6. Bartal Tamás, a Miniszterelnökség kabinet ügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára előadást tart az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) építőipari konferenciáján az egri Eszterházy Károly Egyetemen dísztermében 2017. október 6-án. MTI Fotó: Komka Péter
Vágólapra másolva!
Hónapok helyett akár néhány nap alatt elvégezhető február elejétől a gázkészülékek cseréje – mondta Bartal Tamás, a Miniszterelnökség kabinetügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.
Vágólapra másolva!

Bartal Tamás azt mondta, a kormány ésszerű szabályokat vezetett be a gázkészülékek cseréjére, mostantól egyáltalán nem szükséges az elosztócég közreműködése a cserefolyamatban.

Bartal Tamás Forrás: MTI/Komka Péter

Ha a cserével együtt a gázvezetéket is át kell alakítani, akkor ezentúl a tervező ellenőrzi és igazolja, hogy a terveknek megfelelően kivitelezték-e a munkát. Mivel a folyamatból kivettek egy "felesleges szereplőt", egyszerűsödött az eljárás – tájékoztatott.

– mondta.