Összeütközött két rendőrautó, egy rendőr meghalt

rendőrautó, baleset, halálos baleset
Két rendőrautó ütközött össze Budapesten, a Fóti út és a Károly utca kereszteződésében február 16-án. A balesetben egy rendőr a helyszínen meghalt, hárman megsérültek.
Vágólapra másolva!
A baleset csütörtök éjjel történt Budapesten, a IV. kerületben. Egy rendőr a helyszínen meghalt, további három pedig megsérült.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint a két rendőrautó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze nem sokkal éjfél előtt a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében.

Ütközésben összetört rendőrautó a IV. kerületben a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A balesetben egy rendőr a helyszínen életét vesztette, további három pedig megsérült - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Ütközésben összetört rendőrautó a IV. kerületben a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében 2018. február 16-án. A jármű eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy másik rendőrautóval. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta. A forgalmat a környező utcákba terelték. Az érintett útszakaszon péntek reggelre helyreállt a forgalom.