Orbán Viktor: Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk

Vágólapra másolva!
A miniszterelnök a Fidesz frakcióülésén úgy fogalmazott, hogy külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon. A választás tétje az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre a választások után. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható akkor nem tud független lenni. Beszélt arról is a Magyar Idők beszámolója szerint, hogy külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen.
Vágólapra másolva!

Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk. 2010 után a gazdasági válság kezelésével, majd az energiaszolgáltatók, a bankok egy részének és a német kézben lévő sajtó egy részének nemzeti kézbevételével a kormány zsarolhatósága megszűnt. Ha nincs nemzeti kézben lévő média, akkor egy ország nem tud független lenni. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható, akkor nem tud független lenni – fogalmazott a miniszterelnök.

A választás tétje ezért az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre a választások után.

Egy zsarolható kormány fel fogja adni a nemzeti függetlenséget, és bevándorlóországgá engedi alakítani Magyarországot – hangsúlyozta Orbán Viktor.

Az ellenzékről azt mondta, hogy több gazdasági és külföldi érdekcsoport kezében vannak. Egy külföldi államférfit idézve azt mondta, hogy

a reménytelenség gyűlöletet szít, az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlölet kampányra lehet számítani az elkövetkező 50 napban.

Csak erre alkalmasak, csak ennyi a mondanivalójuk. És persze ennek a kampánynak oka van: azért akarnak levadászni minket, mert útjában állunk azoknak, akik bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból és bevándorlókontinenst Európából – mondta a miniszterelnök.

Úgy fogalmazott, hogy

egy külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen.

Ehhez nemzetközi intézmények és külföldi újságok is asszisztálnak. Olyan érdekcsoportok fizetik és finanszírozzák őket, akiknek várományuk van, ha kormányváltást tudnak elérni. A külföldi energiacégek vissza akarják kapni a csökkentett rezsi miatt elvesztett profitot, a bankok vissza akarják kapni a bankadót, a nemzetközi baloldal pedig Soros és Brüsszel segítségével ránk akarja kényszeríteni a migránsokat. Ráadásul nem is olyan sokára, már idén nyáron, ahogy ezt a belga miniszterelnök óvatlanul kifecsegte.

Ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy nem vagyunk egyedül. Létrehoztuk a közép-európai országok erős szövetségét a V4-eket, egyetértünk a szomszédainkkal, Szerbiával és Romániával is, vannak már szövetségeseink Bécsben és még nálunk is elkötelezettebb keresztény kormány alakult Bajorországban. Ráadásul a nagyhatalmi központokban, Washingtonban, Pekingben, Moszkvában is a kormányok barátilag tekintenek Magyarországra.