A Stop Sorosról és a kormányzati munkáról tárgyalnak Visegrádon

Gulyás Gergely
Visegrád, 2018. február 14. Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP közös, kétnapos frakcióülésének helyszíne, a Thermal Hotel Visegrád előtt 2018. február 14-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
A Stop Soros törvénycsomag, valamint az elmúlt nyolc év kormányzati munkájának értékelése is szerepel a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának visegrádi kihelyezett ülésének napirendjén - közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerdán, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

A fideszes politikus elmondta: a frakciók nagy valószínűséggel a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról fognak dönteni.

Gulyás Gergely kiemelte, hogy a következő 3-4 hónap a migráció témájában kulcsfontosságú lesz, hiszen

az ENSZ migrációs csomagjának alapvető tételei minden tekintetben szemben állnak azzal, amit a kormánypártok a migrációról mondanak, illetve gondolnak.

Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP közös, kétnapos frakcióülésének helyszíne, a Thermal Hotel Visegrád előtt 2018. február 14-én. Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Jelezte, hogy a frakcióülésen áttekintik a 2010, illetve 2014 óta elért eredményeket.
Hangsúlyozta, hogy fontos előrelépést sikerült elérni számtalan kulcsfontosságú területen, így

a gazdaságot nem csupán stabilizálták, hanem a növekedés alapjai is biztosítottak.

Úgy látják, szerényen, de magabiztosan várhatják az eredményekre tekintettel az országgyűlési választásokon való megmérettetést - összegzett Gulyás Gergely.