Karácsony Gergely szétverte a baloldalt: itt az újabb listavezető

Vágólapra másolva!
Teljes a kétségbeesés a baloldali szavazók körében amiatt, hogy Karácsony Gergely lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Ahogy azt megírtuk, a Gyurcsány Ferenchez közeli blog, a Nyugati Fény hónapok óta alázza Karácsonyt, ma pedig már az MSZP második embere, Gőgös Zoltán is az egyébként Gyurcsány közeléből indult Karácsonyon ironizált. Estére pedig jött az újabb bizonyíték: Lattmann Tamás, aki korábban az MSZP listavezetőjeként is szóba került, bejelentette: három párt támogatásával indul a miniszterelnökségért. 
Vágólapra másolva!

A nemzetközi jogászt az Egészséges Magyarországért nevű szövetség jelöli, ez formálisan három kispártból áll, de nyilvánvalóan a csalódott baloldaliakat tömöríti.

Lattmann Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorának azt nyilatkozta hétfő este, hogy a vidékre fognak koncentrálni, és azoknak a szavazóknak a támogatását szeretnék megszerezni, akikhez az ellenzéki pártoknak nem sikerült eljutniuk. A programjukról bővebben pedig csütörtöki sajtótájékoztatójukon fognak beszélni.

„Én márciusban azzal fogom tölteni azt az egy hónapot, hogy végig fogom járni az országot a társaimmal együtt, a választókkal fogunk beszélni, a választók problémáiról fogunk beszélgetni, cserébe itt Budapesten közben énrám azt mond bárki, amit akar"- mondta Lattmann.

A baloldalon tehát totális a szétesés. Ahogy azt sejteni lehetett: a politikai köpönyegforgató Karácsony jelölése szétverte az MSZP szavazói bázisát, a szocialista szavazók nem tudják elfogadni, hogy a politikában összevissza vándorló zuglói polgármester lett pártjuk listavezetője.