Hazudik Juhász Péter a megvert barátnője szerint

2018.02.12. 23:30

A Patent Egyesület Facebook-oldalán hozott nyilvánosságra egy közleményt Juhász Péter volt élettársa. Ebben visszautasítja Juhász vádaskodásait, és azt írja, ezeket a hazugságokat a bírósági és egyéb hatósági eljárásokban már tételesen megcáfolta.

Juhász Péter volt élettársa azt írja, hogy bár nem közszereplő, az elmúlt napok eseményei arra kényszerítik, hogy megszólaljon. Annak ellenére, hogy "életemet a nyilvánosságtól távol szeretném élni, és semmilyen formában nem kívánok volt élettársam, Juhász Péter közéleti tevékenységében részt vállalni" - írja. 

Azt írja, hogy a Juhász Péterrel szembeni, immár hónapok óta zajló jogvitát a nyilvánosság kizárásával szeretné lefolytatni, így nem ő hozta nyilvánosságra a periratokat és a gyámügyi papírokat. Szeretné gyerekeit megóvni az ügytől, ezért részletesen nem akar válaszolni Juhász vádaskodásaira, de azt hozzáteszi: "Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént".

Ahogy arról beszámoltunk: Juhász Péterről a hétvégén derült ki, hogy terrorizálta, fizikailag és verbálisan is bántalmazta volt élettársát. A Tények vasárnapi adásában bemutatott gyámhatósági dokumentumok szerint Juhász Péter brutálisan megütötte gyermekei édesanyját. A házban a gyerekeire veszélyes közegészségügyi viszonyok voltak. Családját éveken át terrorizálta.

A gyámügyi dokumentumok szerint a balliberális politikai elit ünnepelt sztárja úgy megverte volt élettársát, hogy az asszony fel sem tudott kelni. A gyámügyi papírokból az is kiderül, hogy Juhász nagyfokú anyagi bizonytalanságban tartotta élettársát és a gyerekeket, vagyis azt hazudta nekik, hogy nincs pénzük. Pedig állandóan pénzt tarhált az interneten és más fórumokon.