Egy viszkisüveget posztolt a Facebookra, majd a halálba rohant a kocsijával

2018.02.12. 11:06

Délben még egy üveg alkoholról tett fel képet a közösségi oldalára Gábor, pár órával később barátnőjével együtt meghaltak egy autóbalesetben Ercsi belterületén- írja a Bors.

Gábor közösségi oldalát a napokban elárasztották a gyászoló üzenetek. Az életvidám ráckeresztúri férfit sokan szerették. Felfoghatatlan az egész, hogy két fiatal ilyen hirtelen és értelmetlenül meghalt- írta egy ráckeresztúri asszony.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Egy hete Gábor egy fényképet töltött fel a közösségi oldalára egy whiskys üvegről, pár órával később karamboloztak egy furgonnal. A barátnője, Barbara ült mellette az autóban. Elköszöntek a férfi nagymamájától, majd soha többé nem mentek haza- írja a Bors.

Ahogy azt megírtuk, a fiatal pár Ercsi központjában karambolozott a Dózsa György út és a Széchenyi István út kereszteződésében egy furgonnal, aminek a sofőrje könnyebb sérülésekkel megúszta balesetet. Barbara és Gábor a helyszínen meghaltak.

A kocsi nagyon gyorsan ment, biztos, hogy nem 50 kilométeres sebességgel, ami itt megengedett, ráadásul három autót is előzött egyszerre, és már nem tudott időben visszatérni a sávjába. A szemből jövő furgon már szinte az árokba húzódott le, de a sofőrje így sem tudta elkerülni az ütközést- nyilatkozta a lapnak egy helyi asszony.

A férfi ismerősei szerint Gábor ittasan ülhetett a volán mögé, de ezt egyelőre nem erősítette meg a rendőrség.