Soros György ismét támad: legfőbb ellensége Magyarország

Soros György SZEMÉLY Foglalkozás üzletember elnök FOTÓ ÁLTALÁNOS konferencia TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ mikrofon SZELLEMI TEVÉKENYSÉG beszél MOZOG gesztikulál Brüsszel, 2014. november 7.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fun
Brüsszel, 2014. november 7. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke beszél a Jó reggelt Európa – Most vagy soha elnevezésű konferencián Brüsszelben 2014. november 7-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Vágólapra másolva!
Ötpontos akciótervet állított össze Soros György alapítványa, az Open Society Foundations (OSF) a bevándorláspárti milliárdos érdekeltségébe tartozó NGO-k védelmében – írja a Figyelő. A javaslat Magyarországra, Lengyelországra és Romániára van kihegyezve, amely szerint Brüsszelnek a jelenleginél határozottabban kellene fellépnie az NGO-kal nem szimpatizáló kormányokkal szemben. Ennek fényében könnyen előfordulhat, hogy még az idén újabb javaslatokat alkothat az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament (EP) – Soros szervezeteinek védelmében.
Vágólapra másolva!

A Soros-féle lobbicsoport a továbbiakban is szeretné bebiztosítani az Unió jóindulatát, és bíznak abban, hogy Jean-Claude Juncker, EB-elnök utódjával is sikerül hasonlóan szívélyes viszonyt kialakítaniuk – írja a Figyelő. A lap aztán rátér Soros alapítványának NGO-kal kapcsolatos stratégiájára, az ötpontos akciótervre. A következők az elemei az OSF munkatársai, Kersty McCourt és Natacha Kazatchkine által jegyzett dokumentumnak:

  • Probléma „felismerése”. Az európai döntéshozók nem olyan szinten éberek, mint ahogy az Sorosék szerint elvárható lenne. A bevándorláspárti spekuláns munkatársai nem győzik sokadszorra is felhívni mindenki figyelmét arra, hogy mennyi veszély leselkedik a Soros-féle NGO-kra Európában, mennyi "alantas" támadás éri őket, és valójában milyen borzasztó a helyzetük. Hazánk ebben is éllovas, legalábbis a szerzőpáros szerint mindenképpen. Éppen ezért itt az ideje megkongatni a vészharangot: Sorosék pont az EU alapjogi ügynökségét, az European Union Agency for Fundamental Rights nevű szervezetet látják a legalkalmasabbnak arra, hogy felmérje az elkeserítő helyzetet.
  • Hatásos kommunikáció. Ebben az elemben ismét előkerül Magyarország, természetesen ezúttal sem pozitív szereplőként. Az anyag dezinformációs kampányról értekezik, a szerzők kifejezetten nehezményezik, hogy főnökük, Soros György célkeresztbe került Magyarországon. Egyenesen úgy fogalmaznak, hogy „gonosz támadások érték a migránsokkal törődőket”. Az Amerikában élő Soros csapata szerint ezért nem maradt más út, mint egy átfogó, uniós tájékoztató kampánnyal „innovatív módon” áthangolni a szóban forgó országok közvéleményét.
  • Vezetés átvétele. Az OSF akcióterve szerint az unió illetékeseinek, többek között az alapjogi ügynökségnek több kapacitást és jogkört kellene biztosítani annak érdekében, hogy egy másodperc késés nélkül felismerjék az NGO-kra leselkedő veszélyeket/fenyegetéséket/támadásokat. Sorosék helyszíni ellenőrzéseket is szorgalmaznak, továbbá mandátumot adnának a közösségi döntéshozóknak, hogy elszámoltathassák az ellenségesként megjelölt kormányokat, biztosítva a félelemmentes légkört az NGO-knak.
  • Az Európai Bizottság megerősítése. Az akciótervben megemlítik a külföldről támogatott civil szervezetekre vonatkozó törvény miatt Magyarország ellen tavaly megindított kötelezettségszegési eljárást. Szerintük ez jelentős lépés, de közel sem elegendő. Sorosék úgy látják, hogy az uniós szervnek csupán korlátozott eszközei vannak a „civil" társadalom „független" működésének biztosítására. Ezért a milliárdos csapata elvárja, hogy valamennyi uniós intézmény kitanított jogászok és szakemberek hadával keljen a védelmükre.
  • Védelem. Soros György paranoiája leginkább ebben a pontban mutatkozik meg. Az OSF szerint elengedhetetlen (!), hogy a magukat fenyegetve (!) érző NGO-k, illetve azok munkatársai (!) számára elérhető legyen a támogatás, ami egyszerre jelentene jogi (!) és pszichológiai (!) védelmet. Mondani sem kell, hogy egészen döbbenetes ez az elem.
Soros György egy ötpontos akciótervet állíttatott össze NGO-i védelmében. Az anyagban Magyarország ismét első számú ellenségként jelent meg. Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

A Figyelő kiemeli, hogy a bevándorláspárti milliárdos pozíciói jelenleg kifejezetten jók az uniós döntéshozó szerveknél, az alábbiakat elevenítette fel a lap:

  • Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke puszival köszöntette az Amerikából érkező Sorost az EU központjában.
  • Frans Timmermans, az EB-alelnöke, azaz Juncker helyettese azt mondta, hogy Sorossal folytatott, mintegy húszéves együttműködésük előremutató.

Az OSF nyomásgyakorlása és a bevándorláspárti milliárdos kiváló uniós kapcsolatai miatt könnyen előfordulhat, hogy még az idén újabb javaslatokat alkothat az EB és az Európai Parlament (EP) Soros szervezeteinek védelmében, ezzel is újabb támadást intézve Magyarország ellen.

Soros György legfőbb ellensége Magyarország

Az OSF honlapján jelenleg is megtalálható a Soros-féle ötpontos akcióterv, amelyből egyértelműen kidomborodik, hogy ki is a bevándorláspárti milliárdos legfőbb ellensége. A dokumentum három országra van kihegyezve: Magyarországra, Lengyelországra, és Romániára. Érdemes megnézni, hogy hány alkalommal fordulnak elő az érintett országok nevei az írásban:

  • Magyarország: 6
  • Románia: 4
  • Lengyelország: 3