Vona Gábort palesztin esküvői tanúja vezette be az iszlámba

Október 23, Jobbik Vona Gábor
Vágólapra másolva!
A Híradó.hu újabb részletet közölt Vona Gábor Jobbik-elnök törökországi látogatásából. Vona ebben arról beszélt, hogy palesztin esküvői tanúja révén kezdett el foglalkozni az iszlámmal. Ugyanezen a látogatáson készült, de egy korábban kiszivárgott videorészlet szerint a Jobbik elnöke hitet tett Allah mellett, és azt szeretné, hogy Magyarország kilépjen az EU-ból.
Vágólapra másolva!

"Amikor összeházasodtunk a feleségemmel, akkor egy nagyon kedves barátomat választottam tanúul, és ő egy palesztin fiatalember volt. Az ő segítségével eljutottam Jemenbe, egy iszlám országba, ami egy szegény ország. De mégis azt láttam, hogy ezek az emberek sokkal boldogabbak, sokkal közelebb állnak Istenhez, mint mi ott Európában.

– idézte Vona Gábort a Híradó.hu.

A Jobbikon belül meglehetősen nagy botrányt okoztak a Vona-videók, amelyekben „valódi testvéreinek" nevezte a törököket. A Mandineren közzétett videó szerint a jobbikos pártvezér azt mondta, hogy a globalizmus sötétségében az iszlám az utolsó fénysugár.

Egy felvételen pedig arról beszélt, bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb kilép az Európai Unióból és a törökökkel fog össze.