Vona fényképe lóg az isztambuli bazárban

Miskolc, Jobbik
Vona Gábor szerint
Vágólapra másolva!
Újabb nagyon kínos muszlimbarát felvétel került elő Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről. 
Vágólapra másolva!

A Jobbik elnöke egyik törökországi előadásán elmesélt egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla - írta a Bors. A cipőárus ugyanis úgy hitte, hogy Vona egy turáni vezető.

A Jobbik elnöke egy most előkerült felvételen azt mondta, "nemrég hallottam egy barátomtól, hogy itt járt Isztambulban, és elment cipőt vásárolni a bazárba, és azt vette észre, hogy a cipőárusnak a falán ott van kirakva az én fényképem." Úgy tett, mintha nem tudná, ki van a képen, és megkérdezte a cipőárustól, ki az ott a képen. Ő azt mondta, hogy egy turáni vezető, hát miért nem ismered, ha magyar vagy? - idézte fel a történteket Vona.

"Akkor ő persze elmondta, hogy ismer, méghozzá elég jól, mert a munkatársam. Amikor ezt megtudta a cipőárus, akkor ingyen választhattak cipőt." Ezt a kis történetet Magyarországon el sem merem mondani, mert ha meghallják a magyarok, hogy Törökországban valaki azt mondja, hogy jobbikos ingyen kap cipőt, akkor tönkre fog menni szerencsétlen barátunknak a boltja – mondta Vona, akinek szavait a muszlim közönség nevetéssel fogadta.

Mint arról korábban beszámoltunk, meglehetősen nagy botrányt okoztak a Jobbikon belül Vona Gábor törökországi útjáról előkerült videói. Egy felvételen arról beszélt, bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unióból és „valódi testvéreivel", a törökökkel fog össze.

A Mandineren került elő egy felvétel, amelyben Vona Gábor muszlim fiatalok előtt, törökül tesz hitet Allah mellett. Szintén a Mandiner közölt egy másik videót, ahol a jobbikos pártvezér azt mondta, hogy a globalizmus sötétségében az iszlám az utolsó fénysugár.