Léptessék vissza a Momentum pécsi elnökét

Vágólapra másolva!
Nacsa Lőrincz, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke Simon Józsefnek, az MSZP elnökségi tagjának a pártból való kizárására szólította fel a szocialistákat szombaton, egyúttal Nemes Balázs, a Momentum Mozgalom városi elnökének és a párt országgyűlési képviselőjelöltjének visszaléptetését is követelte a Pécsen tartott sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc elmondta: az elmúlt napokban két olyan megnyilvánulás is napvilágot látott, amely megmutatta, hogy a pécsiek a jelenleginél "sokkal jobb" ellenzéket érdemelnek.

- fogalmazott az IKSZ elnöke.
Az Origo pénteken írta meg, hogy Nemes Balázs egy felvételen minősíthetetlen hangon beszélt Izraelről, a zsidókról és a melegekről.

Nacsa Lőrinc, az IKSZ elnöke Forrás: KDNP.hu

Nacsa Lőrinc szerint újra kiderült, hogy a Momentum álságos, álszent politikát folytat, továbbá végrehajtaná a kvótadöntést és bevándorlókat telepítene Magyarországra, "közben pedig saját honfitársaik ellen uszítanak". "Felháborító, hogy a párt ilyen jelöltekkel kampányol" - hangoztatta az IKSZ elnöke.

Az IKSZ elnöke emlékeztetett arra is, hogy

Simon József, a szocialisták pécsi elnökségének tagja a Pesti Srácok Facebook-oldalán megjelent cikk alatti bejegyzésében egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja Orbán Viktor miniszterelnököt, és az a felirat olvasható rajta, hogy "Keresd a hibát! Én nem találtam".


Simon József korábban Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti frakcióvezetőjének kampányfőnöke volt - tette hozzá.

Arra szólította fel Karácsony Gergelyt, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét, valamint Molnár Gyula szocialista pártelnököt, hogy zárják ki Simon Józsefet a pártból, és a nevében kérjenek bocsánatot.

Simon József délelőtt a közösségi oldalán jelentette be, hogy kilép az MSZP-ből.