Nem tudta tisztázni Vona Gábor zavaros ingatlanhelyzetét

2018.02.01. 00:38

Vona Gábor, a Jobbik elnökének a vagyoni helyzete érdemben nem változott 2016-hoz képest, legalábbis ezt állítja. Tavaly vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik. Zavaros ingatlanhelyzetét tehát továbbra sem tudja tisztázni.

Vona Gábor még 2016-ban  egy 1501 négyzetméteres bárdudvarnoki ingatlant vásárolt. A terület legelőként van feltüntetve a Jobbik elnökének vagyonnyilatkozatában. A megvásárolt területnek felerészben tulajdonosa a politikus. A Jobbik elnöke ezenkívül egy 500 ezer forintos prémiumkincstárjeggyel rendelkezik a legfrissebb vagyonnyilatkozata  alapján.  

Vona Gábornak a vagyonnyilatkozata alapján nincsen lakása, így nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik a Jobbik elnökeForrás: Facebook

Ezenkívül szinte teljesen üres vagyonnyilatkozatot adott le Vona Gábor.

A Jobbik elnökének ugyanis a vagyonnyilatkozata szerint se ingatlana, se céges érdekeltsége, se autója, se adóssága nincsen. Hasonló volt a helyzet 2016-ban is, így most sem kaptunk választ arra a kérdésre, hogy tulajdonképpen akkor kinél is lakik a Jobbik elnöke. 

Az éppen allahozással, iszláméltetéssel és a határzárról való hazudozásával lebukott Jobbik-ellen vagyonnyilatkozata így több kérdést felvet. Elsősorban természetesen a lakhatásával kapcsolatban.