"Fura szagú, forró, mégis hatalmas élmény!"

2018.02.01. 11:17

Elvesztettem az "iszapkezelés" szüzességemet! – jelentette ki a közösségi oldalon Szebeni István. A műsorvezető hajdúsági gyerekként nőtt fel és most visszatért a gyökereihez, egészen pontosan Hajdúszoboszlóra, és úgy döntött, kipróbálja ezt a nem mindennapi kezelést.

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Most visszatért a gyökereihez és Hajdúszoboszló egyik leghíresebb wellness szállodájában töltött egy kis időt, az ott szerzett tapasztalatairól pedig vlogjában mesél.

Hajdúsági gyerekként sokat jártam már Hajdúszoboszlón, ezért most is szívesen látogattam vissza, hogy megmutathassam, mit és miért érdemes kipróbálni ezen a méltán híres településen, és vajon tényleg olyan mámorító a testnek, mint amilyennek mondják?- mesélte a műsorvezető, miért a hajdúszoboszlói wellness szállodát választotta.

Szebeni István többek között a lávaköves masszázst is kipróbálta.

Leszögezném, nem vagyok egy nagy masszázsrajongó, de ez aztán pöpec volt, amúgy is elfeküdtem előző este a nyakam, szóval jól jött. A kövek kellemesen melegítettek, a hölgy pedig igazán értette a dolgát. Ellazultam, és azt hittem ezt már nem lehet überelni.- mondta a műsorvezető, de aztán jött az iszappakolás. Elmondása szerint eddig nem rajongott a gondolatért, hogy kipróbálja, de végül beadta a derekát és nem bánta meg.

Nem volt szerelem az első látásra. A szagát nem is tudom leírni, büdi, forró, mégis akkora élmény! Elgyengít, szagos, de az biztos, hogy az iszappakolásban eltöltött fél óra pihenés mindenkinek jól jön majd. Bármikor újra kipróbálnám, nagyon különleges.- mesélte első élményét az iszappal Szebeni István.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán  lehet követni.