Tűz volt a budapesti Aréna plázában

Aréna Pláza bevásárlóközpont épületfotó este esti felvétel esti kivilágítás felirat fényreklám FOTÓ FOTÓTÉMA gyalogos KÖZTERÜLET NAPSZAK utcai lámpa városkép Budapest, 2014. november 5.
Az Aréna Pláza bevásárlóközpont épülete esti kivilágításban a főváros
Budapest, 2014. november 5. Az Aréna Pláza bevásárlóközpont épülete esti kivilágításban a főváros VIII. kerületében, a Kerepesi úton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Kigyulladt egy szauna péntek délután a budapesti Aréna Plazában, a tűzben senki nem sérült meg.
Vágólapra másolva!

Tűz volt a Kerepesi úti bevásárlóközpontban,

egy edzőterem szaunája gyulladt ki

- tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta: a bevásárlóközpont harmadik emeletén történt a tűzeset. Működésbe lépett a beépített oltóberendezés, a tűzoltók pedig egy fali tűzcsap használatával elfojtották a lángokat. A tűz

nem terjedt tovább a többi üzletre,

és nem sérült meg senki - tette hozzá.

Közölte: a bevásárlóközpont minden emeletére visszatérhettek a látogatók, így a tűz miatt korábban lezárt harmadik szintre is. Ideiglenesen 2000-2500 embernek kellett elhagynia az épületet. A tűzoltók hőkamerával is átvizsgálták az érintett területet, de már nem találtak izzó részeket.