Megfenyegették a HETI TV-t

Vágólapra másolva!
A T-Com szolgáltatása keretében országosan is látható a héttől Magyarország első zsidó közösségi televíziója, a Heti TV. A televízió fenyegető üzeneteket is kapott. 
Vágólapra másolva!

Miután a mostani héttől a T-Com kötött megállapodás alapján még több háztartársban lett fogható Magyarország első zsidó közösségi televíziója, rengeteg észrevétel érkezett a szerkesztőségbe. A sok pozitív hozzászólés mellett, sajnos

a televízió több fenyegetést is kapott,

de ezek kisebbségben voltak a hozzászólások között. A televíziót a UPC szolgáltatásán keresztül egyes budapesti kerületekben, a MINDIG TV révén országosan lehet fogni.

A televízió egyébként interneten a világ minden országában látható, így az egyetlen olyan magyarországi televízió, amit a világ minden országában nyomon lehet követni.

Egyre több magyar háztartásban látható hazánk első zsidó közösségi televíziója Forrás: Origo

Óránként vannak híradók

A Heti TV-n reggelente a Pirkadat politikai magazin müsor vendég műsorvezetőkkel látható.

Az adás a reggeli műsorsávban az egyik legnézettebb politikai műsor.

A televízióban minden órában vannak híradók, valamint naponta egyszer van híradó angol, német, francia, héber és kínai nyelveken. A televízió másik nagyon nézett műsora 7 órás vendég című esti interjúműsor.

Mint arról az Origo elsőként beszámolt, 2016. december 1-től elindul Magyarország első zsidó közösségi televíziója a UPC budapesti programcsomagjában.