Emiatt ölhette meg taglópisztollyal a feleségét a székkutasi férfi

Székkutasi gyilkosság helyszíne, 2017, karácsony
A székkutasi gyilkosság helyszíne
Vágólapra másolva!
Féltékenység vagy a megromlott kapcsolatuk vezethetett oda, hogy a férfi karácsony után egy nappal végzett feleségével. Legalábbis a helyiek szerint.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, egy 44 éves férfi

karácsony után egy nappal, egy vita hevében megölte a feleségét.

Brutálisan végzett vele egy nem engedélyköteles eszközzel. Állatok elkábítására és lelövésére használható

taglópisztollyal támadt rá.

A nő olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal meghalt. A férfi ezután ugyanezzel az pisztollyal megpróbált öngyilkos lenni. Nem sikerült neki, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A székkutasi gyilkosság helyszíne Forrás: Police.hu

Megromlott a kapcsolat

A Blikk információi szerint a családi tragédia híre letaglózta a Csongrád megyei falu lakóit, akik azt mondták az újság tudósítójának, hogy ehhez hasonló szörnyűség nem történt náluk eddig.

- kezdte a neve elhallgatását kérő utcabeli, aki azt is elárulta, hogy a rendőrök még a késő esti órákban is vigyázták a házat, mivel az egyik ablakot betörve jutottak be a lakásba, így találtak rá a vérző családfőre- fogalmazott a Blikk újságírója.

A helyiek arról is beszéltek, hogy a házaspár boldognak tűnt korábban. Sokszor lehetett együtt látni őket. A lovas kocsijukkal közlekedtek a faluban, de egy ideje megromlott a kapcsolat az anya és az apa között. Az asszony el is költözött otthonról a nagyszülőkhöz két gyermekével, a 14 éves Nikolettel és a lány 10 éves öccsével, Dáviddal együtt.

A helyiek szerint

Csaba, a gyilkos apa beteg volt, így minden munka az asszonyra hárult.

Székkutason azt beszélik, elképzelhető, hogy ebből lett elege a nőnek, ami valószínűleg nem tetszett a férfinak. Többen pedig úgy gondolják,

a férfi egyszerűen féltékeny volt,

ezért támadt a feleségére.