Súlyos baleset: egy 5 éves gyerek is van a sok sérült között

Baleset
Budapest, 2018. január 1. Összeroncsolódott személyautók a XII. kerületi Konkoly-Thege Miklós úton 2018. január 1-jén. A két jármű frontális ütközésében három felnőtt és egy gyerek megsérült. A balesetet okozó sofőr segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. MTI Fotó: Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
A Konkoly-Thege Miklós úton történt az a baleset kora délután, amelyben egy terepjáró és egy autó ütközött össze. Négyen sérültek meg. A vétkes sofőr elmenekült, de pár órával később egy bokorban megtalálták. A Moha utcában bujkált.
Vágólapra másolva!

Az Origo információi szerint súlyos és könnyebben sérült utasokat vitt kórházba a mentő a baleset helyszínéről. Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek megerősítette: a három felnőtt sérült meg súlyosan, a gyereket könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A karambolt okozó autó sofőrje sértetlenül kiszállt és elmenekült.

Valószínűleg részegen ült volán mögé. A piros autó vezetőjét pár órával később találták meg a rendőrök. Nem hagyta el a kerületet.

Egy Moha utcai bokorban bújkált.

Összeroncsolódott autók a XII. kerületi Konkoly-Thege Miklós úton 2018. január 1-jén. Forrás: MTI/Lakatos Péter

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az MTI-nek elmondta: a sofőrt a rendőrök keresik. A baleset ügyében segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárást indul - tette hozzá.