Az EP-választás tétje, hogy sikerül-e megállítani a bevándorláspártiakat

Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!
2019. májusában Európa-szerte, így Magyarországon is európai parlamenti választásokat tartanak. A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs szerint az a tét, hogy sikerül-e megállítani a bevándorláspártiakat. A kampány ősszel indul, várhatóan a Fideszt támadni fogják politikája miatt.
Vágólapra másolva!

Jövőre tartják az európai parlamenti választásokat. Ezzel kapcsolatban a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs tartott sajtótájékoztatót Budapesten.

Ezen az igazgató azt mondta, hogy a jövő évi európai parlamenti választás fő tétje,

hogy sikerül-e az emberekkel összefogva, az oldalukra állva megállítani a bevándorláspártiakat.

Hidvéghi szerint ma a brüsszeli politika és az EP többsége is bevándorláspárti.

Egyre több választási eredmény és közvélemény-kutatás mutatja azonban, hogy ebből elegük van az embereknek - mondta Hidvéghi.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója Forrás: MTI/Kallos Bea

A jövő májusi EP-választás lesz az első olyan összeurópai alkalom, amikor a lakosok véleményt alkothatnak a bevándorlásról, és ezzel egyben a kontinens jövőjéről is.

Indul a kampány

Hidvéghi Balázs arról is beszélt,

hogy az ősz beköszöntével elindult a hosszú kampányidőszak.

A Fidesz-KDNP pártszövetség erős és határozott kampánnyal készül, hogy sikerüljön az emberek oldalán álló képviselőket küldeni az EP-be.

A kampány során pedig várhatóan sokat támadják majd Magyarországot, ahogyan most is teszik. Ennek oka, hogy az EP bevándorláspárti többsége meg akarja büntetni Magyarországot, amiért a magyar emberek határozott támogatásával megállította a migrációt a határon.

Megmutattuk, hogy lehet az emberek oldalán állni akkor, amikor politizálunk. És megmutattuk azt is, hogy hazudnak azok, akik ennek az ellentétét, az ellenkezőjét állítják - fogalmazott Hidvéghi Balázs.