Hatalmas botrány a Jobbikban: nekiestek a párttagok a nőverő Juhászt pénzelni akaró vezetésnek

Sneider Tamás
Sneider Tamás, lakossági fórum, Jobbik, Varsány
Vágólapra másolva!
A Jobbik-szimpatizánsok úgy tűnik, nem túlzottan elégedettek az aktuális pártvezetés tevékenységével, és ennek keményen hangot is adtak a szűk többséggel pártelnökké választott Sneider Tamás Facebook-oldalán. A vihart az váltotta ki, hogy Toroczkai László tegnapi kommentjében kitálalt arról, hogy többek közt Sneider Tamás javaslatára meg akarták segíteni a nőverő Juhász Péter által vezetett Együtt nevű szélliberális mikroképződményt az anyagi csődtől. Sneider erre válaszként közzétett egy bejegyzést amelyben mindent tagadott, és lehazugozta Toroczkait: „Befejeztem Toroczkai Lászlóval mindennemű párbeszédet. Nem azért, mert 10. napja képtelen válaszolni a levelemre, hanem azért, mert ordas hazugságot írt rólam." Nem csoda, hogy a párt szimpatizánsai csak kapkodják a fejüket és mélységesen elítélik a történteket. Időközben Toroczkai László is reagált Sneider bejegyzésére, amelyben emlékeztette a pártelnököt, hogy még elnökségi levelezés is volt az Együtt megsegítéséről.
Vágólapra másolva!

Nos a kommentelő Jobbik-szimpatizánsok a fentiekre reagálva keményen elmondták a véleményüket, és kifejezték elégedetlenségüket a pártvezetés épp a belső - kommunista időket idéző - leszámolással foglalatoskodó politikájával szemben.

Sneider Tamás Fotó: Bielik István - Origo

Mint ismeretes: Toroczkai László ellen fegyelmi eljárás van folyamatban - amelynek a végeredményét már előre megtudhattuk Gyöngyösi Mártontól - Dúró Dórát pedig kizárták a Jobbik frakciójából.

Íme a bejegyzések:

- írja az egyik kommentelő. Nézzünk egy kis válogatást:

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook


Kijelenthető tehát, hogy a párt megmaradt szimpatizánsai nem túlzottan örülnek a belső leszámolásnak, valamint úgy tűnik, sokan állnak Toroczkai László és Dúró Dóra pártján.

Olaj volt csak a tűzre az a hír, miszerint a Jobbik a szélsőliberális, Juhász Péter korábbi drogliberalizációs aktivista által vezetett Együtt nevű pártot akarta megsegíteni.

Toroczkai László is reagált

Toroczkai szintén egy Facebook-kommentben reagált arra, hogy a Jobbik elnöke lehazugozta, és kifejtette, hogy még elnökségi levelezésben is beszélgettek az Együtt megsegítéséről:

Ezután pedig felkérte Sneider Tamást, hogy pereljék be, hogy kiderüljön az igazság.


Kifejtette azt is, hogy mi a véleménye a sokszor emlegetett néppártosodásról:

Íme a teljes bejegyzés: