Letarolta a Facebookot Orbán Viktor

Orbán Viktor, Nagykanizsa
Vágólapra másolva!
Már több mint 600 ezer kedvelője van Orbán Viktor miniszterelnöknek a Facebookon, ezzel messze a legnépszerűbb magyar politikus a közösségi oldalon, a többiek a nyomába sem érnek. A kormányfő elmúlt napokban kirakott videóit több mint 2,5 millióan nézték meg.  
Vágólapra másolva!

Nem mindennapi adatot közölt Orbán Viktor a közösségi oldalán. A miniszterelnök megköszönte, hogy immár hatszázezren kedvelik az oldalát (ez a szám pár perccel a bejegyzés után már háromezerrel meg is nőtt!).

Orbán Viktor azt írta: „Hahó, Facebookosok!

De az igazi megmérettetés most vasárnap következik. Arra kérlek benneteket, adjátok mind a két szavazatotokat a Fideszre" – írta posztjában a miniszterelnök. Ezzel Orbán Viktor mindenkit egyértelműen maga mögé utasított a Facebookon. Más magyar politikusoknak közel sincs ennyi kedvelője. Ez nem lehet véletlen, hiszen a miniszterelnök nem csak politikai üzeneteket posztol.

Orbán Viktor messze a legnépszerűbb a Facebook-oldalon a hazai politikusok közül Forrás: Orbán Viktor/Facebook

A többi politikus a nyomába sem ér Orbán Viktornak, Gyurcsány Ferencnek mindössze 210 ezer, Karácsony Gergelynek 180 ezer, Szél Bernadettnek pedig csak 75 ezer kedvelője van, a momentumos Fekete-Győr András pedig csak nevetséges 7 és fél ezres számot tud felmutatni a Facebookon.

Hatalmas nézettségű videók

Az utóbbi napokban a kormányfő Facebook-oldalára feltöltött videók hihetetlen magas látogatottságot produkáltak. Húsvéthétfői locsolási videóját több mint 1,1 millióan nézték meg.

A miniszterelnök húsvéti sonkafőzését bemutató videóját pedig közel 1,5 millióan nézték meg.

Orbán Viktor március 15-i videója, amelyben az elképesztően sok embert megmozgató Békemenetről is vannak lélegzetelállító felvételek, szintén csaknem másfél milliós megtekintésnél jár.