Megvan a Fidesz-KDNP EP-listája

Vágólapra másolva!
Trócsányi László fogja vezetni a Fidesz-KDNP pártszövetség európai parlamenti listáját. A Mandiner információi szerint az igazságügyi miniszter nagy valószínűséggel Magyarország következő uniós biztosjelöltje is lesz.
Vágólapra másolva!

Schöpflin György és Tőkés László nem indul újra. A listára került viszont Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, valamint Schanda Tamás európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár.

A Fidesz-KDNP listán a következő nevek szerepelnek:

1. Trócsányi László

2. Szájer József

3. Járóka Lívia

4. Deutsch Tamás

5. Gyürk András

6. Gál Kinga

7. Hölvényi György

8. Győri Enikő

9. Kósa Ádám

10. Bocskor Andrea

11. Deli Andor

12. Hidvéghi Balázs

13. Tóth Edina

14. Kovács István

15. Erdős Norbert

16. Rákossy Balázs

17. Schanda Tamás

18. Faragó Csaba

19. Király Nóra

20. Ékes József

21. Losonci Gergely

A Fidesz-KDNP felkészült az európai parlamenti választásokra

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott, hogy EP-választásnak még sosem volt akkora tétje, mint a jövő évinek: a bevándorláspárti politikának véget kell vetni az Európai Parlamentben, és ezt az európai emberek tehetik meg.

Kijelentette, hogy a Fidesz-KDNP felkészült az EP-választásokra, az országos választmány csütörtökön döntött a választási listáról.

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy a mostani, bevándorláspárti brüsszeli vezetés migránsok milliói előtt nyitotta ki Európa kapuit, és ezzel veszélybe sodorta a kontinenst.

Brüsszel, semmit sem tanulva az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból, még több migránst akar hozni Európába

- tette hozzá a politikus. Hangsúlyozta, hogy a magyarok ezt nem fogadhatják el, a Fidesz-KDNP-nek az a célja, hogy megőrizzék az ország biztonságát és megvédjék a kultúráját.

Az ellenzék már bebizonyította, hogy ebben a küzdelemben rájuk az Európai Parlamentben sem lehet számítani, mert Brüsszelt képviselik Magyarországon

- jelentette ki. Ehelyett olyan jelöltekre van szükség, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és ebben a küzdelemben csak a Fidesz-KDNP-ben lehet bízni - szögezte le.