Szexre vágyott Pásztor Anna zaklatója - mondja a szakember

Pásztor Anna: Három apám van - Lakástalkshow

Mető Misi
Vágólapra másolva!
Januárban kezdődik Pásztor Anna zaklatójának pere, amelyen akár két év börtönre is ítélhetik a férfit. A  zaklató a szakértő szerint szexmániás, és különös vágyat érez az iránt, hogy sztárokkal feküdjön le, ezért akart rátámadni az Anna & the Barbies énekesnőjére. 
Vágólapra másolva!

Pásztor Annát hónapokon át zaklatta a férfi Facebookon. Amikor az énekesnő letiltotta, a zaklató újabb profilokat hozott létre, és azokról írogatott tovább.

Azt állította, hogy szerelmét fogja bizonyítani. Később már az énekesnő családját is megfenyegette és a zenekar tagjait is. Azt írta, hogy egyenként öli meg őket.

Egy augusztus eleji koncertre a cipőjébe rejtett késsel ment el, azzal akarta megszurkálni Pásztor Annát. Szerencsére a Budapest Park biztonsági őrei fénykép alapján felismerték a zaklatót, és nem engedték be a koncertre. A rendőrök pedig elfogták a férfit. Azóta is börtönben van. A Blikk ott készített vele egy interjút, amelyben ezt nyilatkozta:

„Ha bűn az, hogy piszkáltam, zaklattam Annát, akkor vállalom a következményeket, és leülöm, amit kell" – mondta akkor a zaklató.

Pásztor Anna Forrás:VIASAT3/Labancz Viktória

A korábban elvégzett igazságügyi elmeorvosi szakértői vélemény szerint szexuális vágyat érez a sztárok iránt.

– mondta el Pásztor Anna ügyvédje, Szilágyi Roland.

Az ügyvéd hozzátette, hogy ő fogja képviselni Pásztor Annát a tárgyaláson,

az énekesnő ugyanis családjával együtt külföldre utazik, mert meg akarja őket kímélni a pertől.

„Most, hogy van ügyvédem, már nagyobb biztonságban érzem magam. Lelkileg is felfegyvereztem magam, így bármi is vár rám, megküzdök vele. Nyomasztó és idegesítő a tény, hogy ez a férfi még mindig konokul állítja, hogy amit csinált, az teljesen normális" – nyilatkozta Pásztor Anna a Blikknek.

- ezt már Makai Gábor mondja a zaklatóról.

A klinikai szakpszichológus azt is hozzáteszi, hogy feszültséggel is jár, ha a szexmániás nem tudja feloldani a kielégülését.

„Ekkor a pszichés zavarral küzdő nincs tekintettel a másik félre. Nők esetében ezt az állapotot nimfomániának, férfiak esetében pedig erotomániának nevezik, amely hétköznapi szóval szexmániaként ismert" - tette hozzá a szakember.