Kiparodizálta Juncker "isiászát" a Bagi-Nacsa páros is

HOYER, Werner; JUNCKER, Jean-Claude
Brüsszel, 2018. július 18. Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke (b) és Werner Hoyer, az Európai Befektetési Bank (EIB) elnöke a bizottság hetenkénti ülésén Brüsszelben 2018. július 18-án. (MTI/EPA/Stephanie Lecocq)
Vágólapra másolva!
Kigúnyolta a „visszatérő isiászban szenvedő" Európai Bizottság elnökét a Bagi-Nacsa páros. Jean-Claude Juncker az idén júliusi NATO-csúcson előadott különszáma miatt kerülhetett a humoristák célkeresztjébe, akik frappánsan gúnyolták ki Juncker botladozását, valamint a Brüsszelben nyílt titokként kezelt alkoholproblémáit.
Vágólapra másolva!

Íme a videó:

A Bagi-Nacsa páros nemcsak ezen, hanem Juncker baráti pofozkodásán, valamint az uniós migrációs politikában megfogalmazott liberális elvein is gúnyolódott.

Például így:

Vagy így:

Jean-Claude Juncker sűrűn van ölelkezős hangulatban, a képen Juncker (balra) és Werner Hoyer, az Európai Befektetési Bank (EIB) elnöke a bizottság hetenkénti ülésén Brüsszelben 2018. július 18-án Forrás: MTI/EPA/Stephanie Lecocq


Mint fentebb említettük, a paródia alapjául az Európai Bizottság elnökének az idén júliusi NATO-csúcson bemutatott viselkedése szolgálhatott alapul,

amikor a politikust a kollégái kellett hogy lekísérjék a lépcsőn, mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült.

Juncker, valamint az eset után a sajtónak nyilatkozó Mark Rutte holland miniszterelnök azt állította, hogy az EB elnökének egy ideje komoly hátfájdalma, isiásza van, de nincs jelentősebb egészségügyi problémája.

Vagyis rögtön elkezdték megmagyarázni a történteket, azaz ferdíteni a valóságot, és egészségügyi problémákról beszélni, mert hát elég kínos lett volna beismerni, hogy a bevándorláspárti európai vezető alkoholista.

Íme a júliusi videó:


Mindenesetre az eset megihlette az internet népét is, hiszen számtalan mém születetett a szürreális jelenetet követően, most pedig a humoristák parodizálták ki a kínos helyzetbe került politikust.

Forrás: Facebook