Szél Bernadett Gyurcsány után a szocikra és Karácsonyra is rámar

Vágólapra másolva!
Képtelen leállni az LMP, Gyurcsányék után most az MSZP-t és Karácsony Gergelyt csuklóztatnák. Szél Bernadették kihánytak még két lapát földet a balos ellenzék sírgödréből. Vagyis, folytatódik a teljes széthúzás az ellenzék oldalán.   
Vágólapra másolva!

Gócokban beteg pártnak nevezte Szél Bernadett az a MSZP-t, Karácsony Gergely neki szóló ajánlatát pedig hiteltelennek - egyebek között ezzel a mondattal futtatja címlapsztoriját a Heti Válasz. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó hetilap a Soros-érdekeltségbe tartozó LMP társelnökkel készített interjút, ebben vág oda egyet Szél a szocialistáknak és a félig szocialista, félig párbeszédes miniszterelnök-jelöltjüknek Karácsony Gergelynek. Érdekes egyébként a Soros-Simicska médiaegyüttműködés: az előző héten fordítva osztották el a címlapokat. Soros hetilapja, a Magyar Narancs címlapján éppen az LMP másik társelnöke, a Simicskához bekötött, saját pártjában Simicska táskás emberének nevezett Hadházy Ákos díszelgett. De ezt csak zárójelben jegyezzük meg.

Hogy az MSZP-vel aktuálisan mi baja van Szél Bernadettnek, arra csütörtökig várni kell, Karácsony viszont szinte egészen biztosan azzal érdemelte ki a zöldek női elnökének szitkozódását, hogy volt mersze felajánlkozni neki azzal, hogy visszalép a javára, ha az LMP belemegy a balos összefogásba. Úgy látszik, a szocik pillanatnyi ásza tényleg nem tud szabadulni a gondolattol, hogy tulajdonképpen a f*szért vállalta el ezt az egészet.

Szél szúrkálódása persze "iszonyú érdekes", de valójában vihar a biliben. Arról szól, hogy a rettenetesen mélyen lévő ellenzéki pártocskák közül ki legyen a falkavezér. A parlamenti bejutás küszöbén himbálódzó LMP-s kiskakas valamiért most felfújta magát, és nekiáll keménykedni. Az első meccset kihozta egy erős döntetlenre Gyurcsányékkal (szerintük a DK-s elnök hazug, a DK szerint az LMP kollaboráns), következhet a második forduló az ovis homokozóban.

Két hónappal a választások előtt itt tart az ellenzék. Belső konfliktusok, mindenki gyűlöl mindenkit, teljes széthúzás.