Vágólapra másolva!
A bizonytalanságra és a kísérletezésre nincs szükség Tiszavasváriban, mert a jobbikos éra alatt sokat romlott a város állapota – minderről Szőke Zoltán, a Fidesz-KDNP tiszavasvári polgármester-jelöltje beszélt a Magyar Időknek. 
Vágólapra másolva!

Nincs több türelem, idő és esély, azonnal munkához kell látni, különben Tiszavasvári helyzete menthetetlenné válik – jelentette ki a Magyar Időknek Szőke Zoltán, aki a Fidesz–KDNP színeiben indul a szeptember 16-i időközi polgármester-választáson; az ehhez szükséges ajánlásokat leadta. A politikus kijelentette: éppen a bizonytalanságra és a kísérletezésre nincs szükség Tiszavasváriban, mert a jobbikos éra alatt sokat romlott a város állapota.

Emlékezetes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban azért kell szavazóurnákhoz járulniuk a választópolgároknak, mert az április 8-i országgyűlési választáson parlamenti mandátumot szerzett Fülöp Erik (Jobbik) polgármester távozott a település éléről.

A választáson várhatóan öten indulnak, Szőke Zoltán önkormányzati képviselő mellett Badics Ildikó, a település jegyzője függetlenként, de ő ígérete szerint folytatná a jobbikos polgármester által megkezdett munkát. Az ő kampányát a Jobbik helyi erői és például Vágó Gábor (LMP) is segíti. Rajtuk kívül indul még Rozgonyi Attila (független) korábbi polgármester, Munkácsi Mihály (független) jelenlegi alpolgármester és Nácsáné Kalán Eszter Hajnalka szintén független jelölt.