A több szerepben is megbukott Botka László kihívóját keresi a Fidesz

Botka László
Budapest, 2017. szeptember 26. Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelölt a közoktatásban érdekelt szakszervezetekkel és a legnagyobb civil szervezetekkel tartott konzultáción Budapesten, az MSZP Piros Pont irodájában 2017. szeptember 26-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Folyik a Fidesz Szeged 2030 konzultációjához és a város jövőbemutató fejlesztési tervének összeállításához szükséges szakemberek verbuválása. Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke azt mondta,  Botka László megbukott mint országos politikus, mint miniszterelnök-jelölt, mint választmányi elnök és a becsület, hitelesség is ott van az ablakban. 
Vágólapra másolva!

A szocialista Botka László fideszes kihívójáról fél éven belül dönthetnek,

jelenleg több polgármesterjelölt neve is fut a nagyobbik kormánypárt helyi szervezeténél,

illetve folyik a felkészülés a Szeged 2030 konzultációra - írta a Magyar Idők. B. Nagy László, a Fidesz szegedi szervezetének elnöke szerint legkorábban jövő év elején, a konzultáció lezárultával fogják megnevezni a jelenlegi polgármester, a szocialista Botka László kihívóját.

Botka László Forrás: MTI/Kovács Tamás

Kubatov Gábor július 21-én a Délmagyar.hu-n jelentette be, hogy a Fidesz Szeged 2030 néven konzultációt indít, amelyben megkérdezik az ott lakók véleményét arról, hogy milyen városban szeretnének élni. A Fidesz pártigazgatója akkor úgy fogalmazott, hogy ha véglegesítették a széles körű társadalmi egyeztetéssel kialakított városfejlesztési tervet, akkor keresik meg azt az embert, aki ezt a leghatékonyabban, leggyorsabban és legjobban végre tudja hajtani.

Honnan volt pénze Rolex órára Botkának?

Kubatov Gábor szerint a konzultációra amiatt is szükség van, mert

a tavaszi kampányban sorra derültek ki Botka László szocialista polgármester és az önkormányzat zavaros ügyei, amelyeket sikerült eltitkolnia a helyi baloldalnak az elmúlt években.

– Megbukott mint országos politikus, mint miniszterelnök-jelölt, mint választmányi elnök és a becsület, hitelesség is ott van az ablakban – ez jól játszik a botrányos ügyekből.

Megmagyarázhatatlan, hogy honnan volt pénze Rolex órák vásárlására és a különböző luxusutazásokra. Ezernyi ügy került felszínre, rendszeresen bíróságra jár az embereivel együtt. No, ez az, ami kiolvasható a szegedi választóktól kapott visszajelzésekből – részletezte a Fidesz pártigazgatója.