Helyes, hogy megszűnik az államilag finanszírozott genderszak

BAJKAI István
Budapest, 2018. július 3. Bajkai István, a Fidesz képviselője felszólal az egyes választásokkal kapcsolatos törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. július 3-án. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt az elkövetkezendő napok eseményeiről, de elmondta véleményét a genderképzés kapcsán is.
Vágólapra másolva!

Péntekre az ellenzéki pártok kezdeményezésére rendkívüli parlamenti ülést hívnak össze, Bajkai István elmondta, még nem született arról döntés, hogy a kormánypártok képviselői megjelennek-e.

Hétfőn, augusztus 20-án a képviselő szeretne az állami megemlékezéseken jelen lenni, véleménye szerint

Másnap, augusztus 21-én a politikus már az ifjúsági bokszvilágbajnokságon vesz részt, amelyet Budapesten rendeznek meg, több mint egy héten át. Szokatlan helyszínen, a Duna Arénában lép majd a kötelek közé a közel félezer sportoló. Ami a magyar küldöttség reményeit illeti, Bajkai István szerint nagyon sok tehetsége van a magyar küldöttségnek, akik számára egyszerre jelent majd előnyt és terhet is a hazai pálya.

A napokban a sajtóban megjelent hírrel, az államilag finanszírozott genderképzés megszüntetése kapcsán a politikus kifejtette,

valódi problémákat tárnak fel. Bajkai István szerint a zsidó-keresztény kultúrában, ebben az Istenhitben a férfi-női együttélés szilárd talajon áll, ahol megvannak a férfi és a női szerepek.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.