A húgát és annak barátját késelte meg egy 21 éves lány Szegeden

Vágólapra másolva!
Egy szemtanú szerint a lány a fiút azzal fenyegette, hogy megöli. A lányról később az is kiderült, hogy több embert is meglopott, és kábítószert adott ismerősének. A mostani támadást azzal magyarázta, hogy ő csak védeni akarta a húgát a fiútól. 
Vágólapra másolva!

Egy szemtanú azt mondta, hogy a hídon sétálva hallotta meg a kiabálást.

Mire odaértem, hogy segítsek, a fiú keze tiszta vér volt, a támadó kezében pedig ott volt egy bicska, és fenyegetőzött, hogy megöli a fiút. A támadó húga a könyökén sebesült meg. Valószínűleg úgy történhetett, hogy próbálta védeni szerelmét. A srác viszont a kezével védekezett, eközben érte a késszúrás, talán kétszer is. Neki elég komolyan vérzett a keze."

A két vérző fiatal elfutott, a szemtanú pedig utánuk ment, hogy segítsen nekik, és mentőt hívott. Ezalatt a támadó összeszedte a holmijait, majd elszaladt az autók között.

"Egy másik szemtanú utána futott, de sajnos a házak között elég sötét van, így eltűnt" – tette hozzá a fiataloknak segítő szemtanú.

Az eset után a fiú anyja megírta a történetet a Facebookon. Még egy fotót is posztolt a késelésről, ugyanis pontosan tudta, hogy

fia barátnőjének nővére támadt rá a szerelmespárra.

A fiú anyja most attól fél, a késelő feljelenti őt. Nem alaptalanul. Az anya posztja alá sokan írtak hozzászólást. Többen azt, hogy a 21 éves lány meglopta őket, vagy éppen a társaságukban lopott egy bevásárlóközpontból. De akadt olyan is, aki azt mesélte el, hogy egy buliban olyan cigit kapott a lánytól, amitől kórházba került.

Mindezek után maga a késelő is hozzászólt a poszthoz, azt sérelmezve, hogy húga már három hete nem megy haza, amiért az anyjuk folyamatosan sír.

– írta a fiatal nő.

Azt is hozzátette, hogy ő senkit sem akart bántani, legfőképpen a testvérét nem.

A lány ellen eljárás indult.