Megölte az unokahúgát egy Rezin élő férfi

Vágólapra másolva!
Szülei 11 évig keresték azt a lányt, aki még 2007 májusában tűnt el Rezin. Sehol sem találták. Amikor újra elővették az ügyet, az egyik tanú vallomása segített kideríteni, mi történhetett vele. 
Vágólapra másolva!

A 17 éves lány az eltűnése előtti hétvégén a szülei engedélye nélkül ment el szórakozni. A szülők utánamentek, és hazavitték, majd elmagyarázták neki, hogy inkább a tanulással kellene foglalkoznia.

A következő szerdán a lány elindult iskolába, de nem érkezett meg.

A család hívta a rendőröket, akik kihallgatták az osztálytársait és a baráti körét. Azóta a lány semmilyen életjelet nem adott magáról, a lejárt iratait nem újíttatta meg, nem volt orvosnál, és nem hagyta el az országot sem.

Forrás: Police.hu

Idén májusban a rendőrség újra elővette az ügyet, és újra meghallgatták a tanúkat.

A lány baráti köréhez tartozó egyik tanú elmondta, hogy látta a lány pénzt kapni a nagybátyjától, ami szerinte túl titokzatos volt

- írja a Zsaru Magazin.

A rendőrség május 30-án kihallgatta a 48 éves B. Jánost, aki beismerte a gyilkosságot.

11 évig tettette, hogy együtt keresi az unokahúgát a családjával.

Elmondta, hogy egy zsineggel fojtotta meg 17 éves rokonát, és a pincében ásta el a holttestet 40 centiméter mélyen, majd arra területre rakott egy bútorlapot, amire ráhúzott egy szekrényt.

A gyilkos férfi elmondta, hogy a lány az eltűnése napján meglátogatta őt, és pénzt akart tőle kérni. Nem akart neki pénzt adni, ezért a lány elment, de később visszatért, és állítólag még több pénzt követelt.

A lány öngyilkos akart lenni, a férfi viszont, vallomása szerint, lebeszélte róla.

Forrás: Police.hu

A férfi elmondása szerint az ágyon beszélgettek, amikor a lány leszedett a ruhájáról egy zsinórt, amit a saját nyakába akasztott.

Utána már nem emlékezett semmire, csak hogy a lány holtan fekszik mellette. A csontvázat szakértők vizsgálják, hogy biztosan a 2007-ben eltűnt lányt találták-e meg. B. János ellen gyilkosság miatt indult eljárás. Június 1-jén előzetes letartóztatásba került.