Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megkéselte felesége új élettársát egy keceli férfi

Vágólapra másolva!
Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 33 éves keceli férfi ellen, aki tavaly októberben leszúrta a felesége új párját.
Vágólapra másolva!

A 33 éves férfi és felesége házasságából 6 gyerek született. Kapcsolatuk 2017 elején romlott meg, főleg azért, mert a férfi gyakran volt részeg. Az asszony a gyerekekkel együtt elköltözött és nem sokkal később élettársi kapcsolatot kezdett egy másik keceli férfival. Férje ezt nem tudta elfogadni.

Előbb kérte, aztán megfenyegette az asszonyt, így próbálta rávenni, hogy költözzön vissza hozzá, nem sikerült neki.

A férfi tavaly egy októberi napon ismét részeg volt, de gyógyszert is vett be. Magához vett egy törött hegyű kést, és elment a felesége új otthonához, hogy bosszút álljon az asszony élettársán. Hajnalban átmászott a kerítésen, majd a bejárati ajtó hiányzó üvegén keresztül benyúlt és kinyitotta az ajtót. Egyenesen a hálószobába indult, ahol

mellkason szúrta az alvó férfit, aki felriadt és vitatkozni kezdett a férjjel.

A veszekedésre az asszony is felébredt és élettársa segítségével megpróbálta kilökdösni a férjét a házból. Eközben a férj

többször is megszúrta a férfi arcát, karját és felsőtestét.

A férfi megpróbálta kivenni a kést a támadó kezéből, de nem sikerült neki. Annyi ereje viszont még volt, hogy

a kályháról felkapjon egy vasfazekat, és a férj fejéhez vágja, és azt a kezét is sikerült elkapnia, amiben a kést tartotta.

A folyamatos verekedés közben a lendület a két férfi az előszobába sodorta, ahol mindketten ráestek a kanapéra. Ott is megállás nélkül ütötték egymást. Végül sikerült a férfinak kicsavarnia a kést a férj kezéből, amit az asszony biztonságos helyre rejtett, majd átszaladt a szomszédba segítségért.

A mentők a megkéselt férfit és a férjet is kórházba vitték. Az utóbbit a rendőrök még aznap őrizetbe vették. Az élettársnak a karjain, az arcán és a mellkasán nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek. Az asszony és élettársa magánlaksértés és könnyű testi sértés miatt kérték a vádlott megbüntetését – írja Origónak küldött közleményében a Bács- Kiskun Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről