Gyere ki, játsszuk le! - ordította, majd villant a rugós kés

Vágólapra másolva!
"Gyere ki, játsszuk le!" ezt ordította egy férfi, majd rugós késsel szíven szúrta a társát egy kocsma előtt. Azon vesztek össze, hogy odabent a rendelt italt hamarabb adta ki a csapos, mint egy szelet csokoládét. A férfi a társa bal arcát vágta meg, majd két alkalommal mellkason szúrta.
Vágólapra másolva!

Négy év börtönre és négy év közügyektől való eltiltásra ítélte a bíróság a fonyi kocsma előtt történt szurkálás elkövetőjét.

Az elsőrendű vádlott börtönt kapott a másodrendű vádlott pedig pénzbírságot. A fonyi kocsma előtt 2016 februárjában történt a késelés. A TV2 Tények tudósítása szerint azanap reggel is közmunkások gyülekeztek a kocsma előtt, amikor odabent egy negyven év körüli férfi váratlanul összevitatkozott egy másikkal. Kimentek az italbolt elé, ahol dulakodtak.

Az egyik vádlott elővette a rúgós kését, mellyel előbb a társa bal arcát vágta meg, majd két alkalommal mellkason szúrta.

A megszúrt férfinek olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A tudósítás szerint a két férfi állítólag egy csokoládén veszett össze. Mindketten rendeltek a kocsmában, egyikük egy italt, a másikuk egy csokoládét. Az italt azonban előbb kiadták, mint az csokit, ez pedig nem tetszett a csokoládét kérő férfinek, aki annyira feldühödött, hogy az utcán leszúrta a másikat.

Az ügyészség a megszúrt ember ellen is eljárást indított. A bíróság a másodrendű vádlottat garázdaság vétségében bűnösnek mondta ki, és 120 000 Ft-os pénzbüntetésre ítélte. Az ítéletet az ügyész és a másod rendű vádlott tudomásul vette, az egyes számú vádlott és védője fellebbezést jelentett be.